Escoles de Vic

La Casa de Pagès a les escoles 

Nens i nenes de 8 a 10 anys de 5 escoles d’Osona visitaran La Casa de Pagès i participaran en diferents tallers de dimecres a divendres. Alumnes d’aquestes escoles també han participat en un concurs de dibuix, amb el tema “Els animals a pagès”. Els guanyadors es donaran a conèixer el diumenge 10 d’abril, a la tarda, a La Casa de Pagès.


Diverses empreses del sector agropecuari s’han sumat com a organitzadores a aquest projecte, mentre que, altres empreses, ho han fet en forma de col·laboració, ja sigui econòmica o amb la dinamització d’activitats i espais. 

Les empreses que patrocinen i col·laboren amb La Casa de Pagès són: Gepork, Cooperativa Plana de Vic, Pinsos Sant Antoni, Pinsos Sanky, Erra, Sahivo, Jarc, E.F.A Quintanes, Provetsa, Cooperativa Agrària de Torelló, Unió de pagesos, Museu de la Vida Rural, Divasa-Farmavic, SA. i Tonis de Taradell.

El preu de l’entrada al recinte firal El Sucre on es troba la Casa de Pagès i els Concursos ramaders té un preu de 3€ per al públic general, mentre que, per als menors de 12 anys, és gratuïta. S’apliquen descomptes del 50% a persones de més de 65 anys, famílies nombroses i monoparentals. Trobareu els horaris d'obertura detallats al programa d'activitats.