MERCAT DEL RAM 2020

3, 4 i 5 d'abril de 2020 


Horaris de fira:

  • Divendres de 17'00h a 20'00h
  • Dissabte i diumenge de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Recinte firal El Sucre Pavelló Ramader i zona eqüestre:  3€ 
  • Resta d'espais: accés gratuït

  

UNA FESTA PER CELEBRAR LA TRADICIÓ AGRÍCOLA I RAMADERA D'OSONA

El Mercat del Ram celebra la tradició agrícola i ramadera de la comarca d'Osona. Durant 3 dies, Vic acull una programació extensa d’activitats relacionades amb aquests sectors, però també moltes altres propostes lúdiques i comercials, que omplen d'activitat tots els punts de la nostra ciutat.

El Recinte firal continuarà sent l'epicentre de l'activitat ramadera. Concursos morfològics, demostracions, exposició d'animals i tot un conjunt d'activitats adreçades al públic familiar, que s'engloben dins La Casa de Pagès, amb l'objectiu de donar a conèixer els aspectes més destacats de la vida al camp a través d'activitats, tallers i exposicions.  

El professional del sector agropecuari també tindrà el seu espai amb unes Jornades Tècniques on es posaran a debat les problemàtiques actuals que viu el sector. Es tracta d'una activitat vinculada al Mercat del Ram però que, aquest any, se li vol donar una atenció especial. 

L’Espai Terra i Cuina també serà un dels plats forts d'aquesta edició, La gastronomia, sempre lligada al territori, tindrà una presència destacada amb tastos, degustacions i activitats que complementaran les Cinquanta Cerveses Catalanes i altres entitats, que es sumen a aquest projecte per posar en valor els productes de proximitat. 

Altres activitats destacades són la Mostra de Turisme, la Mostra de Maquinària Agrícola i Vehicles Industrials,  la Mostra d’Automòbils o el concurs de globus aerostàtics. D’altra banda, durant tot el cap de setmana, es faran exhibicions castelleres i gegants, així com també diverses competicions esportives