El Plat del Mercat del Ram

Concurs: El Plat del Mercat del Ram

Vinculat amb l’Espai Terra i Cuina s’organitza el Concurs del Plat del Ram, una proposta coorganitzada amb Osona Cuina a través de la qual diferents restauradors de la ciutat de Vic proposen un plat representatiu del Mercat del Ram. Del 28 de març a l'1 d'abril, es retransmetrà una demostració de cuina al nostre canal del YouTube i els xefs incorporaran el plat a la seva carta perquè el pugueu degustar!


Aquesta acció permetrà definir quin és el plat més simbòlic del Ram a través d’un concurs que es portarà a terme a les xarxes socials @mercatdelram. Els participants podreu votar el vostre plat preferit. Entre tots els participants, se sortejarà un àpat per a dues persones al restaurant que resulti guanyador!

El plat que resulti guanyador es podrà degustar a l'Espai Terra i Cuina del Mercat del Ram.

La campanya El Plat del Ram s’organitza amb la col·laboració d’Osona Cuina, el Centre Cívic del Montseny i el 9TV. Els restaurants participants són els següents: el Devici, l’Insòlit, Magda Subirana, el Jardinet i el Gravat.

El Jardinet. Xef: Ivan Vilanova

 

Magda Subirana. Xef: Magda Subirana

Insòlit. Xef: Gil Currius i Núria Sanuy

 

Devici. Xef: Èric Soldevila

El Gravat. Xef: Uri Sala

El plat guanyador de l'edició 2022 són els ous remenats amb espàrrecs i múrgoles del restaurant Devici. Moltes gràcies a tots/es per haver participat!