Iniciació a la bioconstrucció | Activitat per a escoles

Activitat didàctica dirigida als alumnes que vulguin iniciar-se al món de la bioconstrucció


Els alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO d’algunes escoles de Vic participen a la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible a través d’una activitat pensada per iniciar als alumnes al món de la bioconstrucció.

Una part de l’activitat consta d’una visita guiada que es durà a terme pel pavelló comercial, al Recinte Firal el Sucre. Una guia acompanyarà als alumnes a veure les empreses, materials i productes que es presenten per tal d’introduir-los al món de l’energia i construcció sostenible.

L’altra part de l’activitat, és el taller, que també es durà a terme al Recinte Firal. L'activitat formativa ensenyarà als alumnes una de les tècniques de construcció natural de parets; mitjançant l'elaboració de maons massissos amb fang tipus tova, el mesclat de diferents morters i la realització d'algun element constructiu amb aquests materials a escala real. Gràcies a aquest taller els alumnes podran fer de paletes per un dia, i veure i aplicar les tècniques de construcció d’aquest tipus de parets!

De la mà dels nostres experts en la construcció natural, els alumnes que participen al taller s’aproximaran a la visió holística de la bioconstrucció.