Coneix els Ponents | Geotèrmia

 

 

Àlex Olives

CEO en Quadrifoli. Apassionat per les renovables i expert en geotèrmia, el seu desafiament és dissenyar instal·lacions eficients que promouen el benestar i la sostenibilitat.

 

Santi Olalla


Delegat Comercial d’ECOFOREST a la zona de Llevant: Catalunya,Valencia i Balears.Enginyer tècnic de Mines i Arquitecte tècnic. Experiència Laboral en geotèrmia: ha estat vinculat en el mon de la perforació per a pous geotèrmics des de 2.005 i amb Ecoforest des de bon principi 2012, en la 1ª generació de bombes de calor geotèrmiques ecoGEO. Actualment es el Tècnic-comercial d’ECOFOREST en bombes de calor.

   

Quico Coll

Gerent de erundar. Tècnic amb clima, geotèrmia i auditori energètic.

   

Albert Pujadas

Gerent i Director Tècnic de QUALI Geotèrmia, SL, empresa dedicada a la instal·lació de sondes geotèrmiques verticals per sistemes de producció d'energia tèrmica. Ha participat en associacions com APPA (Asociación de Empresas de Energías Renovables) en la secció de Geotèrmia de Baixa Entalpia, en el Cluster de Geotèrmia de Catalunya, la Comissió de Geotèrmia del COLGEOCAT (Il·lustre Col·legi Oficial de GEOPLAT a través de QUALI Geotermia que hi participa com a soci Premium. Des de 2019 va participar en la impulsió del Grup de Treball de Geotèrmia (GTG) dins el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) com a entitat per donar a conèixer i desenvolupar la geotèrmia a Catalunya. Des de la seva creació és el coordinador del GTG.

 

Narcís Isern

CEO BIOT Energia Renovable. S'encarrega de desenvolupar totes les activitats necessàries per a l'assessorament i la venda de productes d'energia renovable com la biomassa, aerotèrmia, geotèrmia i fotovoltaica. Importador de la marca Thermorossi i delegat de Kasaka a Catalunya en representació de Waterkotte.

 

Manel Masramon

Enginyer Industrial - confundador de l'empresa ENGIAUX Renovables de Vic nascuda l'any 2004 amb l'energia com a vector principal de l'empresa. Responsable de projectes d'energia solar fotovoltaica, geotèrmia, aerotèrmia i biomassa amb més de 15 anys d'experiència en el sector.

 

Joan Sera

Tellus Ignis, SL