BENVINGUTS AL RAM

Benvolguts i benvolgudes,

Em fa molta il·lusió poder compartir amb tots vosaltres el primer Mercat del Ram com a alcalde de Vic. És un moment que tots esperem amb moltes ganes, que ens omple d’orgull i estima per la nostra terra, i és l’espai per excel·lència per poder lluir el nostre sector agrícola i ramader.

L’essència vigatana tenyeix els carrers de la ciutat per convertir-se en un espai de trobada entre vigatans, entre osonencs, però també per ser una ciutat acollidora i propera que gaudeix de rebre visitants d’arreu del territori.

Durant aquests dies, Vic esdevé un aparador de tradició. Recuperem els costums i els posem en valor. Els vivim amb molta emoció, els compartim i els passegem amb alegria per la nostra ciutat per encomanar-la arreu i fer-la ressonar amb força.

El Mercat del Ram és també pagesia, un sector clau pel futur del nostre país, la conservació del medi i l'equilibri territorial. Un sector que cal que compti amb el suport de les institucions i de la ciutadania.

Vigatans i vigatanes, osonencs i osonenques, i tothom que ens hi vulgueu acompanyar, us convido a viure i gaudir el Mercat del Ram i a fer lluir el nostre territori.

Bon Mercat del Ram!

 

Albert Castells

Alcalde de Vic