Mostres Comercials i Activitats


ubicacions i punts d'interès

 

MOSTRES COMERCIALS 

Durant tot el cap de setmana, el Mercat del Ram acollirà, al carrer Mossèn Gudiol, l’Exhibició d’Automòbils amb la presència de 15 concessionaris de cotxes. L’exposició de Maquinària Agrícola, s'ubicarà a l’avinguda dels Països Catalans, i comptarà amb 25 empreses de maquinària agrícola i vehicles industrials. 

L’habitual Mostra de Turisme, amb la presència del Patronat de Turisme de la Costa Brava i Osona Turisme, serà a la Rambla del Passeig.

Com a novetat, aquesta edició comptarà amb una Mostra de Serveis, ubicada a la Rambla del Passeig, amb una dotzena d’expositors de diversos àmbits empresarials del sector de la salut, immobiliari, disseny, formació o finances, entre d’altres.

 

TORNEIG INTERNACIONAL DE GLOBUS

El Club Català de Globus, que aplega els practicants de l’esport de l’aerostació de Vic i Osona, organitza des de fa més trenta anys l’International Mercat del Ram Balloon Trophy, un esdeveniment esportiu que s’ha convertit en tota una icona de la ciutat de Vic i del Mercat de Ram.

L’esdeveniment, que dura quatre dies (de dijous a diumenge), inclou una competició de globus aerostàtics, vols d’exhibició i un “Night Glow” o espectacle de llums i so amb globus captius, que es fa a la Plaça Major de Vic, el dissabte a la nit.

CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

El Concurs de Pintura Ràpida Mercat del Ram arribarà a la seva 56a edició. El dissabte 1 d’abril al matí es podran fer les inscripcions al Centre Cívic Joan Triadú de 9h a 11h, i el lliurament de l’obra es farà al mateix lloc de les 13h a les 15h. El comunicat del veredicte serà dissabte a les 19 h a la Sala Romeu del CC Joan Triadú. 

FIRA DEL DIBUIX

En aquesta edició, també es comptarà amb la tradicional Fira del Dibuix, que tindrà lloc el diumenge 2 d’abril i comptarà amb una vintena de participants.

 

ALTRES ACTIVITATS CULTURALS

Cercavila dels Gegants i el Bestiari de Vic

Els Gegants i el Bestiari de Vic faran la cercavila pels carrers de la ciutat de Vic. Ballaran els Gegants i caps de llúpia de Vic, Gegants Pubills, Cavalls Cotoners, Gegants i bestiari infantil, gegants de Santa Anna, Lleó, Bou i Mulassa de Vic.

Els acompanyaran la Cobla Principal Vigatana, els Grallers de Vic, Grallers del carrer de la Riera, Grallers de Santa Anna, Grallers dels Sagals d’Osona, músics dels Cavalls Cotoners i la Bandeta. La cercavila serà el dissabte 1 d’abril a partir de les 17 h amb sortida des de la Plaça Major.

 

El Mercat del Ram també ens oferirà altres activitats festives com el tradicional Trofeu Mercat del Ram de Bitlles Catalanes, que enguany arriba a la 12a edició, la cantada participativa de Caramelles, l’Aplec del Mercat del Ram amb les Cobles Costa Brava i Montgrins, la Processó dels Armats, el Mercat de Palmes i Palmons o la trobada castellera amb els Castellers de Vilafranca.

D’altra banda, des de l’Oficina de Turisme de Vic s’organitzen diverses activitats per descobrir la ciutat de Vic, a més, i durant tot el cap de setmana, es faran diverses competicions esportives.

A més hi haurà exhibicions de castellers, competicions esportives i la cercavila dels Gegants per la ciutat de Vic.