Espai Terra i Cuina

GASTRONOMIA, MOSTRA DE CERVESES i MÚSICA

a l’ESPAI TERRA I CUINA del PASSEIG

 

La Gastronomia és protagonista al Mercat del Ram

Una àrea on els protagonistes són els productes de proximitat: una mostra de cerveses catalanes, foodtrucks i un corner amb degustacions i activitats configuren aquesta oferta, que també inclou concerts i actuacions a la Plaça del Carbó.

Una quarantena de parades de productes agroalimentaris amb qualificació d’artesania, i alguns també amb segell de Venda de Proximitat de la Generalitat de Catalunya, estaran ubicades a la Rambla del Passeig i a la Plaça del Carbó durant els dies del Mercat del Ram. S'hi podran trobar productes com oli, embotit, vi, ratafia, cervesa, pa o làctics, entre d’altres.

A la Plaça del Carbó s'hi instal·larà un corner amb espais de degustació i activitats divulgatives que posen en valor els productes catalans. Pels més petits i petites, també hi haurà espectacles infantils. A l'escenari principal de la Plaça del Carbó s'hi faran també actuacions musicals.

 

Tornen les CCCV, Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic

Un espai per apropar el món de la cervesa artesana local al consumidor. La constant evolució del sector fa que la qualitat i diversitat d’aquestes cerveses hagi augmentat exponencialment i l'efervescència de l'escena catalana és ben coneguda arreu d'Europa. Com el seu nom indica, a la Plaça del Carbó s'hi poden degustar 50 de les millors cerveses fetes arreu del territori, amb una important presència de les cerveses fetes a Osona. L'àmplia selecció inclou cerveses sense gluten aptes per a celíacs. Es poden degustar cerveses que incorporen els ingredients més variats: des de fruites tropicals a cafè i vainilla, passant pel vermut de Reus o els pebrots picants. Les Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic, es consolida com a cita que ofereix una gran diversitat d'estils i promou l'alta qualitat dels productes que s'elaboren a casa nostra. Tot això sense perdre de vista el caràcter ludicofestiu d'aquest espai.

Complementant aquest espai s’hi instal·laran foodtrucks i una barra amb vermuts per poder-hi passar el dia i retrobar-se amb la família i amistats.