Espai Terra i Cuina

GASTRONOMIA, MOSTRA DE CERVESES i MÚSICA

a l’ESPAI TERRA I CUINA del PASSEIG

 

La Gastronomia és protagonista al Mercat del Ram

Una àrea on els protagonistes són els productes de proximitat: una mostra de cerveses catalanes, foodtrucks i un corner amb degustacions i activitats configuren aquesta oferta, que també inclou concerts i actuacions a la Plaça del Carbó.

Una quarantena de parades de productes agroalimentaris amb qualificació d’artesania, i alguns també amb segell de Venda de Proximitat de la Generalitat de Catalunya, estaran ubicades a la Rambla del Passeig i a la Plaça del Carbó durant els dies del Mercat del Ram. S'hi podran trobar productes com oli, embotit, vi, ratafia, cervesa, pa o làctics, entre d’altres.

 

 

 


Activitats a la Plaça del Carbó
 

A la Plaça del Carbó s'hi instal·larà un corner amb espais de degustació i activitats divulgatives que posen en valor els productes catalans.

Pels més petits i petites, també hi haurà espectacles infantils.

A l'escenari principal de la Plaça del Carbó s'hi faran també actuacions musicals.

 

Trobareu totes les actuacions programades en aquest espai dins el 

PROGRAMA GENERAL del Mercat del Ram

 


Tornen les CCCV, Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic

Un espai per apropar el món de la cervesa artesana local al consumidor. La constant evolució del sector fa que la qualitat i diversitat d’aquestes cerveses hagi augmentat exponencialment i l'efervescència de l'escena catalana és ben coneguda arreu d'Europa. Com el seu nom indica, a la Plaça del Carbó s'hi poden degustar 50 de les millors cerveses fetes arreu del territori, amb una important presència de les cerveses fetes a Osona. L'àmplia selecció inclou cerveses sense gluten aptes per a celíacs. Es poden degustar cerveses que incorporen els ingredients més variats: des de fruites tropicals a cafè i vainilla, passant pel vermut de Reus o els pebrots picants. Les Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic, es consolida com a cita que ofereix una gran diversitat d'estils i promou l'alta qualitat dels productes que s'elaboren a casa nostra. Tot això sense perdre de vista el caràcter ludicofestiu d'aquest espai.

Complementant aquest espai s’hi instal·laran foodtrucks i una barra amb vermuts per poder-hi passar el dia i retrobar-se amb la família i amistats.