Mostra Eqüestre

COMPETICIONS IMPORTANTS I NOVES DEMOSTRACIONS EQÜESTRES A LA ZONA ESPORTIVA

Salt de potència amb mur, un concurs/exhibició de Doma Clàssica Kür Gran Premi, un concurs territorial de Doma Clàssica de la Federació i una exhibició de doma menorquina, són algunes de les novetats més importants del programa eqüestre d’aquest any. Un any més, la zona esportiva de Vic, i concretament al carrer Antoni Vilà i Canyelles, serà el punt de trobada dels aficionats als cavalls i les diferents disciplines eqüestres. S’hi habilitaran dues pistes, on s’aniran alternant les diferents activitats d’exhibició i competició.

Pel què fa al salt de potència amb mur, on es va apujant un mur i es van desclassificant als que cometen faltes, s’ha convidat a genets d’alta categoria. És un prova molt espectacular i els cavalls han de tenir una gran confiança amb el genet, ja que el mur arriba a una alçada on el cavall no pot veure què hi ha al darrere.

Pel concurs/exhibició de Doma Clàssica Kür Gran Premi s’ha convidat a tres genets catalans que competeixen a nivell internacional. Cadascun d’ells demostrarà el seu alt nivell en aquesta disciplina olímpica. Una Kür és una coreografia amb música, que ha d’incloure uns exercicis obligatoris.

Per primera vegada, el programa inclou un Concurs Territorial de Doma Clàssica Copa Federació Catalana D’Hípica i una exhibició de doma menorquina. Aquesta exhibició, comptarà amb el genet Bruno Serra que farà una demostració de l’espectacular doma del cavall menorquí, tal i com es fa a les festes de Sant Joan de Ciutadella.

Un dels atractius més importants del programa d’aquest any és l’espectacle amb gauchos i cavalls en llibertat de Miron Bococi. Aquest any, l’espectacle de Miron compta amb la presència de gauchos d’Amèrica del Sud que faran una exhibició dels jocs de gran velocitat que es fan en aquella zona els dies de festa. A més, Miron farà una exhibició de doma en llibertat amb cavalls i poni.

D’altra banda, i com en altres ocasions, es podran veure partits d’exhibició de Horseball, amb partits de totes les categories i amb la participació d’alguns dels millors jugadors del món reconeguts pel Horseball World Ranking, concursos de salt amb participants d’hípiques de tota la comarca, poni games, que són proves i jocs d’agilitat pels genets més petits, raids, amb una presentació de sementals, concurs de carrusels i altres activitats, detallades al programa.

Als matins, l’entrada a la zona eqüestre és gratuïta. A les tardes, amb exhibicions i concursos de nivell, el preu per entrar serà de 3€ (els menors de 12 anys no han de pagar entrada). L’entrada de la zona eqüestre, inclou també l’accés al Recinte Firal El Sucre. 


*Recordem que hi ha hagut 
CANVI D'HORARIS del programa inicial amb motiu de la PREVISIÓ METEOROLÒGICA. Consulteu aquí el programa amb els nous horaris:

 

PATROCINADOR OFICIAL:
del Concurs Territorial de la Mostra Eqüestre
   

 

ALTRES PATROCINADORS: