Espai Terra i Cuina | CCCV

GASTRONOMIA, MOSTRA DE CERVESES I MÚSICA A L’ESPAI TERRA I CUINA DEL PASSEIG

Productes de proximitat al teu abast

La gastronomia és protagonista al Mercat del Ram. Una àrea de productes de proximitat, una mostra de cerveses catalanes i una carpa on es duran a terme degustacions i àpats especials configuren aquesta oferta, que també inclou concerts i actuacions a la Plaça del Carbó.

Més d’una quarantena de productors agroalimentaris amb qualificació d’artesà, i alguns també amb segell de Venda de Proximitat de la Generalitat de Catalunya oferiran els seus productes durant els dies del Mercat del Ram. Hi trobareu productes com oli, mel, embotit, vi, pastisseria i làctics, entre d’altres.

Complementant aquesta zona de venda, a la Plaça del Carbó hi haurà una carpa destinada a degustacions, coordinada pel cuiner David Sanglas, on s’hi oferiran tasts i diverses activitats gastronòmiques com una masterclass de vermuts i aperitius, un tastet de productes d’Osona Terra, un maridatge de cervesa i formatges i un tastet d'embotits singulars, entre d’altres.

Una altra de les propostes gastronòmiques són els àpats especials que s’oferiran aquests tres dies per dinar i sopar. El territori convidat d’aquest any, per complementar l’oferta gastronòmica local, és Puigcerdà, i l’Associació de Cuina Pirinenca oferirà un trinxat.

Pels més petits, el diumenge a la tarda hi haurà gresca  amb l’espectacle “Queviures, la botigueta de tota la vida”, una actuació de jocs, danses i cançons a càrrec de la companyia DeParranda. Una de les actuacions musicals més destacades que es faran a la Plaça del Carbó és la de Nyandú, el dissabte a les 19:30h, que marcarà l’inici dels actes que es faran aquest any a la ciutat per celebrar els 30 anys del Mercat de Música Viva de Vic.


CCCV, Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic, s'instal·la de nou en aquest espai

Degut a la bona acollida que va tenir l’any passat, torna la proposta de Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic (CCCV), un projecte encapçalat per l’associació Gat Graz que vol apropar el món de la cervesa artesana local al consumidor. La constant evolució del sector fa que la qualitat i diversitat d’aquestes cerveses hagi augmentat exponencialment, doncs l'efervescència de l'escena catalana és ben coneguda arreu d´Europa. Com el seu nom indica, al Passeig podrem degustar 50 de les millors cerveses fetes arreu del territori, amb una important presència de les cerveses fetes a Osona. L'àmplia selecció inclou cerveses sense gluten, aptes per a celíacs. Es podran degustar cerveses que incorporen els ingredients més variats: des de fruites tropicals a cafè i vainilla, passant pel vermut de Reus o els pebrots picants. I també podrem tastar cerveses que han passat per barriques de roure i ajuntades amb raïm.

Horari ÀREA EXPOSITIVA-Terra i Cuina:

  • Divendres de 17'00h a 20'00h
  • Dissabte i diumenge de 10'00h a 20'00h

Horari ZONA DEGUSTACIÓ-Terra i Cuina:

  • Divendres de 17'00h a 23'00h
  • Dissabte de 10'00h a 23'00h
  • Diumenge de 10'00h a 20'00h

 


 

COL·LABOREN: