El formatge artesà català destaca per la qualitat i la varietat organolèptica dels seus productes. L'anàlisi sensorial esdevé un coneixement que cal desenvolupar a totes les formatgeries per millorar la qualitat i la millora constant dels seus productes.
L'objectiu d'aquesta jornada és proporcionar als assistents les eines, el vocabulari i la formació per poder analitzar sensorialment els seus productes i utilitzar aquesta informació tant en la millora com en la comercialització i promoció dels seus productes.
La jornada tindrà una part teòrica i una part pràctica, on mitjançant els tast de formatges i productes làctics, els assistents podran experimentar i descobrir, de manera interactiva, la tècnica i els processos del tast sensorial a través dels cinc sentits.
La jornada és gratuïta. És necessària la inscripció prèvia al correu: [email protected]
Les places són limitades i es respectarà l'ordre d'inscripció.
Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© 2024 Lasevaweb Global Web Services S.L. TOTS ELS DRETS RESERVATS