Lactium, la mostra de formatges catalans 2018


VIDEO DE LACTIUM 2018

12 i 13 de MAIG 2018 
Parc Jaume Balmes, Vic
LACTIUM, la mostra de formatges catalans
celebra 10 anys


La desena edició del LACTIUM, la mostra de formatges catalans, tindrà lloc al Parc Jaume Balmes de la ciutat de Vic els propers 12 i 13 de maig de 2018.

Per segon any, la Mostra està co-organitzada per l’OFIM (Organisme Autònom de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic) i ACREFA (Associació de ramaders i elaboradors de formatge artesà)

LACTIUM, la mostra de formatges catalans esdevindrà la Festa del Formatge Català, reunint el mercat de formatges més gran de Catalunya,  i un potent i original programa d’activitats entorn a la cultura del formatge artesà.

Una mostra amb més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d’arreu del país que oferiran degustacions i venda al tall dels seus formatges, maridades amb la presència d’artesans i productes agroalimentaris complementaris al formatge, els Amics del Formatge.

Un programa d’activitats per a tots els públics que combinarà activitats familiars i activitats formatgeres, especialment pels apassionats i bocafins del formatge, on podran descobrir i aprendre les singularitats i valors dels formatges catalans, artesans i autèntics.

Una nova edició del  Concurs LACTIUM: formatges artesans de Catalunya, un dels concursos de referència, amb un prestigiós jurat i el “Premi Millor Formatge Català LACTIUM 2018”.

Un any més, el Parc Jaume Balmes, un dels parcs històrics al centre de la ciutat, acollirà aquesta nova edició del LACTIUM.  Un espai agradable i orgànic, en perfecta harmonia amb els valors de qualitat que vol transmetre la Mostra.
 

Horaris:

  • Dissabte de 10'00h a 22'00h
  • Diumenge de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Entrada GratuÏta