Terra i Cuina | CCCV

GASTRONOMIA, MOSTRA DE CERVESES I MÚSICA A L’ESPAI TERRA I CUINA DEL PASSEIG

Productes de proximitat al teu abast

La gastronomia és protagonista al Mercat del Ram. Una àrea de productes de proximitat, una mostra de cerveses catalanes i una carpa on es duran a terme degustacions i àpats especials configuren aquesta oferta, que també inclou concerts i actuacions a la Plaça del Carbó.

Més d'una quarantena de productors agroalimentaris amb qualificació d’artesà, i alguns també amb segell de Venda de Proximitat de la Generalitat de Catalunya, estan ubicats a la Rambla del Passeig i a la Plaça del Carbó durant els dies del Mercat del Ram. S'hi poden trobar productes com oli, embotit, vi, ratafia, cervesa, pa, tòfones o làctics, entre d’altres.

Complementant aquesta zona de venda, a la Plaça del Carbó, s'instal·la una carpa destinada a degustacions i activitats que posen en valor els productes de proximitat. S'hi realitzen activitats com el Tastet de Productes El Lluçanès Més Gustós, Degustació de Vermuts, Tast de Formatges presents al Lactium o un Tast de Productes d'Osona Terra, entre d'altres.

Una altra de les propostes gastronòmiques són els àpats especials que s’ofereixen cada dia per dinar i sopar, amb plats d'un territori convidat, per complementar l’oferta gastronòmica local.

Pels més petits, el diumenge a la tarda hi haurà un espectacle infantil, La Belda: Una Paradeta Particular, una actuació de jocs, danses i cançons. 

A l'escenari de la Plaça del Carbó s'hi faran també actuacions musicals amb grups com Kadian, Diamante Negro o Marialluïsa.


CCCV, Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic, s'instal·la en aquest espai

La proposta de Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic (CCCV), és un projecte encapçalat per l’associació Gat Graz que pretén apropar el món de la cervesa artesana local al consumidor. La constant evolució del sector fa que la qualitat i diversitat d’aquestes cerveses hagi augmentat exponencialment i l'efervescència de l'escena catalana és ben coneguda arreu d'Europa. Com el seu nom indica, a la Plaça del Carbó s'hi poden degustar 50 de les millors cerveses fetes arreu del territori, amb una important presència de les cerveses fetes a Osona. L'àmplia selecció inclou cerveses sense gluten i també aptes per a celíacs. Es poden degustar cerveses que incorporen els ingredients més variats: des de fruites tropicals a cafè i vainilla, passant pel vermut de Reus o els pebrots picants.

Les Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic, es consolida com a cita que ofereix una gran diversitat d'estils i promou l'alta qualitat dels productes que s'elaboren a casa nostra. Tot això sense perdre de vista el caràcter ludicofestiu d'aquest espai. 

Horari ÀREA EXPOSITIVA-Terra i Cuina:

  • Divendres de 17'00h a 20'00h
  • Dissabte i diumenge de 10'00h a 20'00h

Horari ZONA DEGUSTACIÓ-Terra i Cuina:

  • Divendres de 17'00h a 23'00h
  • Dissabte de 10'00h a 23'00h
  • Diumenge de 10'00h a 20'00h