Mostra Eqüestre

IMPORTANTS DEMOSTRACIONS EQÜESTRES A LA ZONA ESPORTIVA

AQUEST ANY, ELS ESPECTACLES AMB CAVALLS TAMBÉ ES PODRAN VEURE A LA PLAÇA MAJOR

La zona esportiva seguirà acollint les activitats més importants relacionades amb les demostracions i competicions eqüestres, però aquest any a la Plaça Major de Vic també s’hi podran veure algunes modalitats com volteig, enganxe, horseball i doma en llibertat. Aquestes activitats es faran el dissabte a la tarda.

Pel què fa a la programació de la zona esportiva, destaca com a novetat una exhibició de Horsemanship i Biomecànica, que es tracta d’una exhibició de doma natural amb una explicació pedagògica sobre les característiques físiques dels cavalls. També per primera vegada es farà una competició Gran National, que és una cursa de velocitat amb obstacles.

Es manté el concurs de Doma Clàssica Kür Gran Premi, un concurs territorial de Doma Clàssica, en el que hi participarà un genet que competeix a nivell internacional. També es podrà veure un Pas a Dos a càrrec de dues genets osonenques. Es tracta de dues exhibicions de coreografia amb música, que ha d’incloure uns exercicis obligatoris.

Per segon any, es farà el Concurs Territorial de Doma Clàssica Copa Federació Catalana D’Hípica, i també demostracions de volteig i una exhibició de salt.

Miron Bococi tornarà a ser protagonista d’aquesta edició amb l’espectacle amb gauchos i cavalls en llibertat, que compta amb la presència de gauchos d’Amèrica del Sud que faran una exhibició dels jocs de gran velocitat que es fan en aquell territori els dies de festa.

Partits d’exhibició de Horseball, concursos de salt amb participants d’hípiques de tota la comarca, poni games, que són proves i jocs d’agilitat pels genets més petits, raids i concurs de carrusels, són altres activitats que integraran el programa d’aquest any.  

Als matins, l’entrada a la zona eqüestre és gratuïta. A les tardes, amb exhibicions i concursos de nivell, el preu per entrar serà de 3€ (els menors de 12 anys no han de pagar entrada). L’entrada de la zona eqüestre, inclou també l’accés al Recinte Firal El Sucre.  


NOVA EDICIÓ DEL RAID "MERCAT DEL RAM"

Si esteu interessats a participar en alguna de les modalitats, cal que us apunteu a través del següent enllaç