La Mostra

Els dies 22 i 23 de maig, si la situació sanitària ho permet, el Parc Jaume Balmes de la ciutat de Vic, albergarà una nova celebració de Lactium, la mostra de formatges catalans. Una edició diferent, que estarà marcada i organitzada per garantir la seguretat de tots els visitants i les empreses participants.

La presència de 40 formatgeries catalanes i artesanes d’arreu del país, un recull de més de 200 formatges per tastar i comprar al tall, confirmen Lactium com el mercat de formatges més gran de Catalunya.

En paral·lel, 10 empreses artesanes i els seus productes agroalimentaris, configuraran una mostra on els productes agroalimentaris locals i de proximitat en seran els protagonistes.

 

El TxisBar serà una de les novetats que presentarà l’edició d’enguany. Un espai lúdic i social, on tastar i descobrir els millors formatges presents a la mostra, tallats i servits per poder-los gaudir al Parc Jaume Balmes.

Part de la recaptació per la venda de formatges es donarà a associacions de caràcter social de la ciutat.

 

El TxisCorner tornarà a ser l’espai més polivalent de Lactium, on tindran lloc presentacions de projectes formatgers que aborden la sostenibilitat i la innovació.

Durant el dissabte, al TxisCorner, i per tercer any consecutiu,  tindrà lloc un dels moments més esperats de Lactium, la nominació del Millor Formatge Català Lactium 2021

 

Més informació a @lactium