Premi Millor Pastís de Formatge Català



3 i 4 de maig


Premi Millor Pastís de Formatge Català 

 

 

Lactium i l’Ajuntament de Vic convoquen una nova edició del Premi Millor Pastís de Formatge Català, coincidint amb la 17a edició de Lactium.

Per tercer any, la direcció del concurs estarà a càrrec de Ricard Martínez, prestigiós pastisser, consultor i cuiner de postres.

El concurs té la finalitat de reconèixer el Millor Pastís de Formatge elaborat a Catalunya per un establiment (restaurant o pastisseria) amb formatge català i artesà entre els seus ingredients.

Durant el matí del dissabte 3 de maig, tindran lloc el tast i les deliberacions d'un prestigiós jurat per definir el Premi Millor Pastís de Formatge Català 2025.

Com a requisit imprescindible, les receptes participants hauran de contenir com a base de la crema del pastís un mínim d’un 20% de formatge català artesà de les tipologies i característiques que els  participants considerin adients. Els pastissos hauran de ser de tipologia “cuits al forn” i no podran superar els 20 cm de diàmetre.

El concurs està obert a professionals i establiments del sector de la pastisseria i la restauració de Catalunya que s’inscriguin a la  abans del 16 d'abril.

La proclamació del pastís guanyador s’anunciarà el diumenge 4 de maig pel matí i l’establiment guanyador obtindrà 1.000 euros i un diploma acreditatiu com a premi.


 

Bases del Concurs



Data límit d'inscripció: dia 16 d'abril de 2025

Per poder participar, cal omplir la següent fitxa i enviar-la per correu a:

[email protected]

 > Fitxa d'Inscripció