Ramats de Foc

RAMATS DE FOC: PAU COSTA FOUNDATION

La situació de sequera que estem patint ha posat de manifest la importància de treballar de manera decidida en la prevenció d’incendis forestals. En aquest marc, Lactium ha convidat el projecte Ramats de Foc-Pau Costa Foundation ha tenir una presència destacada al Lactium divulgant els valors i treball del projecte.

La presència de Ramats de Foc a Lactium es visualitzarà de la següent manera:

● 3 Formatgeries membres del projecte formaran part de l’espai expositiu i comercial.

● Presentant el projecte i alguns dels formatges resultants a l’Aula del Formatge BonPreu i Esclat (Diumenge 23 d’abril a les 13,30 h).

● Desenvolupant el Taller MeFITU: els boscos mediterranis, el foc i tu. Un Taller per quitxalla per descobrir i comprendre la importància de la ramaderia en la gestió sostenible dels boscos i la prevenció d’incendis, que tindrà lloc dissabte 22 d’abril a les 18 hores i diumenge 23 d’abril a les 11 hores.

 

Pau Costa Foundation

És una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 2011 que treballa per la prevenció i gestió d’incendis forestals des de la perspectiva de la ecologia del foc i del coneixement de la cultura del foc. A través de la Fundació, es treballa en projectes de caràcter transversal amb aquesta missió, entre els que destaca Ramats de Foc.

més informació a: www.paucostafoundation.org

 

Ramats de Foc

És un projecte on a través de les pastures de bestiar, es col·labora activament en el gestió i prevenció d’incendis forestals. El segell Ramats de Foc, fomenta l'activitat ramadera en extensiu al territori i evita incendis a les zones on hi és present. Els ramats i explotacions participants formen part d’una cadena de producció i consum d’aliments (carn i formatges) que garanteixen el consum de productes saludables, sostenibles i amb una important petjada social i de gestió del territori.

més informació a: www.paucostafoundation.org/ramats de foc/