Premi Millor Pastís de Formatge Català

Lactium i l’Ajuntament de Vic convoquen el Premi Millor Pastís de Formatge Català, coincidint amb la 15a edició de la mostra de formatges.

El concurs té la finalitat de reconèixer el Millor Pastís de Formatge elaborat a Catalunya per un establiment (pastisseria o restaurant) amb formatge català i artesà entre els seus ingredients.

Durant el matí del dissabte 22 d’abril, tindran lloc el tast i deliberacions del jurat, entre els que ja hi ha confirmada la presència de Lluc Crusellas, David Gil, Jon Cake o la periodista Belén Parra.

Com a requisits, les receptes participants hauran de contenir com a base de la crema del pastís un mínim d’un 20% de formatge català artesà de les tipologies i característiques que les persones participants considerin adients. Els pastissos hauran de ser de tipologia “cuits al forn” i no podran superar els 26 cm de diàmetre. El concurs està obert a professionals i establiments del sector de la pastisseria i l’hostaleria de Catalunya que s’inscriguin a la iniciativa abans del 17 d’abril.

La proclamació del pastís guanyador s’anunciarà el dissabte 22 d’abril a les 18h a l’Espai TxisArts i l’establiment guanyador obtindrà 1.000 euros i un diploma acreditatiu com a premi.

 

Per poder participar, cal omplir la fitxa d'inscripció i enviar-la a:

[email protected] 

abans del dilluns 17 d'abril de 2023

 

 >  Bases del Concurs 

>  Fitxa d'Inscripció