Guanyador del Premi Millor Pastís de Formatge Català 2024:
Pastisseria Larossa de Flix
Lactium i l’Ajuntament de Vic convoquen una nova edició del Premi Millor Pastís de Formatge Català, coincidint amb la 16a edició de Lactium.
Per segon any, la direcció del concurs estarà a càrrec de Ricard Martínez, prestigiós pastisser i cuiner de postres.
El concurs té la finalitat de reconèixer el Millor Pastís de Formatge elaborat a Catalunya per un establiment amb formatge català i artesà entre els seus ingredients.
Durant el matí del dissabte 20 d’abril, tindran lloc el tast i deliberacions d'un prestigiós jurat a la Casa Ricart de Vic
Com a requisit imprescindible, les receptes participants hauran de contenir com a base de la crema del pastís un mínim d’un 20% de formatge català artesà de les tipologies i característiques que els participants considerin adients. Els pastissos hauran de ser de tipologia “cuits al forn” i no podran superar els 26 cm de diàmetre.
El concurs està obert a professionals i establiments del sector de la pastisseria i la restauració de Catalunya que s’inscriguin a la abans del 8 d'abril.
La proclamació del pastís guanyador s’anunciarà el dissabte 20 d’abril a les 18h a l’Espai TxisArts i l’establiment guanyador obtindrà 1.000 euros i un diploma acreditatiu com a premi.
Data limíit d'inscripció: dia 8 d'abril de 2024
Per poder participar, cal omplir la següent fitxa i enviar-la a: [email protected]
Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© 2024 Lasevaweb Global Web Services S.L. TOTS ELS DRETS RESERVATS