Trufforum és un esdeveniment internacional ideat i promogut des de l’European Mycological Institute (EMI) que neix amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals.
Amb l’objectiu de ser un encontre de referència internacional al sector de la tòfona, Trufforum es celebrarà anualment i estarà organitzada de manera itinerant en diferents ciutats i espais expositius amb la voluntat de donar la màxima difusió als valors i a la cultura de la tòfona.
Els propers 24, 25 i 26 de gener, la ciutat de Vic acollirà la 3a edició de Trufforum.
LA CUINA DE LA TÒFONA. Tallers demostratius de cuina en directe de la mà de prestigiosos i reconeguts cuiners i pastissers. Una selecció dels millors especialistes, demostrant que la tòfona és un dels grans ingredients de la cuina i a l'abast de tothom, en un auditori amb capacitat per més de 200 persones i d’accés lliure i gratuït.
AULA DE LA TÒFONA. L'aula pels bocafins, on tocar, olorar, tastar i aprendre els secrets de la tòfona. Programació de tasts guiats de productes agroalimentaris trufats, tallers pràctics i activitats per descobrir el diamant de la cuina. Inscripció el mateix dia al punt d'informació. Places limitades.
LA TÒFONA AL PLAT amb Osona Cuina. Degustacions elaborades pel prestigiós col·lectiu Osona Cuina, per poder degustar i gaudir de la gastronomia de la tòfona i a preus populars.
ESPAI TÒFONA I CIÈNCIA. El Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya ens ensenya la tòfona: exposició de tòfones i espècies, zones de producció destacades, neteja i conservació, observació amb microscopis, etc. Accés gratuït.
RECEPTES DEL MÓN. 50 llibres de receptes amb tòfona del fons privat del fotoperiodista, gastrònom i col·leccionista osonenc Toni Carrasco.
XICS & TÒFONA. Taller infantil de cuina amb tòfona a càrrec del xef Uri Sala, del restaurant El Gravat i membre d'Osona Cuina.
Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© 2024 Lasevaweb Global Web Services S.L. TOTS ELS DRETS RESERVATS