Jornada Presentació Congrés BIT

Jornada Presentació Congrés BIT

Bioeconomia, Innovació i Tecnologia

La Jornada de Presentació del Congrés BIT és un acte professional, tècnic i empresarial centrat en la bioeconomia i els sectors que l’envolten. La Jornada serveix per presentar el Congrés BIT 2022, un esdeveniment bianual que neix amb l’objectiu d’impulsar la transformació del sector primari i que promou la incorporació d’estratègies empresarials i innovacions tecnològiques que permetin una producció d’aliments i bioproductes més eficient, saludable i respectuosa amb el medi ambient.

El BIT 2022 comptarà amb dues seus i dues dates que coincidiran amb els dos esdeveniments de referència del sector agrari català: el Mercat del Ram de Vic (especialització ramadera) i la Fira de Sant Miquel de Lleida (especialització agrícola). Recollirà així la tradició del calendari pagès amb una reorientació i obertura a la innovació i la tecnologia.

A la presentació s’abordaran temes com l’estratègia de la bioeconomia de Catalunya entre el 2021 i el 2030 i s’exposaran casos pràctics d’aplicacions sobre la bioeconomia en diferents sectors: forestal, ramader, etc. Per portar-la a terme s’ha optat per un format virtual.

La Jornada de Presentació del Congrés BIT es farà en línia i en directe a través de YouTube (prèvia inscripció).

Data Activitat:   24 de març de 2021
Hora Activitat:  de 10'00h a 11:30h

Obertura inscripcions: 12 de març 2021
Data límit d'inscripció: 23 de març 2021

*INSCRIPCIÓ GRATUÏTA


Referent a altres actes d’interès professional i tècnic, us informem que aquest any no es lliurarà el Premi Especial Osona en el marc de la fira, sinó que s’entregarà el dia 20 de maig en un seminari que encara no està decidit si serà presencial, en línia o híbrid.

La Jornada de Presentació del Congrés BIT s’organitza amb la col·laboració de la Fundació Fira de Lleida i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Documents relacionats