El Plat del Ram

Concurs: El Plat del Mercat del Ram 

El Plat del Ram és una acció per reactivar el sector de la gastronomia i la restauració que té a set cuiners i cuineres de la ciutat de Vic com a protagonistes, els quals ens proposaran un plat característic que representi la fira. Del 22 al 28 de març, es retransmetrà una demostració de cuina al nostre canal del YouTube i els xefs incorporaran el plat a la seva carta perquè el pugueu degustar!

Aquesta acció permetrà definir quin és el plat més simbòlic del Ram a través d’un concurs que es portarà a terme a les xarxes socials @mercatdelram. Un cop tancada la fira i havent tingut tothom l’oportunitat de tastar els plats, o al mateix restaurant o gràcies a la recepta publicada al YouTube, els participants podreu votar el vostre plat preferit. Entre tots els participants, se sortejarà un àpat per a dues persones al restaurant que resulti guanyador!

La campanya El Plat del Ram s’organitza amb la col·laboració d’Osona Cuina, el Centre Cívic del Montseny, l'Escola d'Hosteleria d'Osona i el 9TV. Els restaurants i cuiners participants són els següents:

El Jardinet. Xef: Ivan Vilanova

 

Magda Subirana. Xef: Magda Subirana

Bareku. Xef: Gil Currius

 

Devici. Xef: Èric Soldevila

El Gravat. Xef: Uri Sala

Divicnus. Xef: Toni Clusella

 

Ca l’U. Xef: Albert Reniu

 

Molta sort a totes i tots!