Concurs #firamuntanya2020

Un any més participa al concurs al sorteig d'Isern i Fira Muntanya i podràs guanyar un fantàstic rellotge AMAZFIT T-REX!

 • Segueix el perfil @isernelectrodomestics i @vic_turisme.
 • Comparteix la publicació d'Instagram a stories (etiquetant @isernelectrodomestics i @vic_turisme).
 • Comenta aquesta publicació etiquetant a 2 persones amb qui t’agradaria compartir moments únics a la muntanya. Com més comentaris, més possibilitats de guanyar!


El sorteig finalitza el 22 de novembre a les 23:59h. Anunciarem el guanyador al mateix post i també hi contactarem per DM.

Molta sort!

Bases del concurs:

 • Objecte: El sorteig d’un rellotge Esportiu Amazit amb @isernelectrodomestics i @vic_turisme consisteix en seguir els dos comptes d’instagram, compartir la publicació a stories -etiqueta @isernelectrodomestics i @vic_turisme- i etiquetar dos comptes als comentaris del post.  El dia 22 a les 23:59h es tancarà el sorteig, el dia 23 es farà el sorteig i es comunicarà el guanyador o guanyadora i posteriorment s’acordarà un dia per fer el lliurament.
 • Termini: El concurs s’inicia el dia 8 de novembre i finalitzarà el dia 22 de novembre a les 23:59h. No s’admetran a al sorteig participants més enllà d’aquesta data.
 • Participació: Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic/privat i respectar les condicions d’aquesta xarxa
  (http://instagram.com/legal/terms/). A més també hauran de:

1. Seguir els dos comptes @isernelectoromestics i @vic_turisme, compartir a stories i etiquetar a dues persona. No es poden etiquetar comptes de famosos.

2. Pot participar en el concurs qualsevol persona física de 14 anys o més, resident al territori estatal. En el cas de persones de menys de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors. Els participants assumeixen la responsabilitat del contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers.

3. L’Organisme Autònom de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic i Isern Electrodomèstics es reserva el dret de fer difusió i de publicar la imatge guanyador/a del concurs a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials.

4. La participació en el sorteig suposa l’acceptació íntegra de totes les bases.

 • Premi: Es lliurarà 1 premi, un rellotge Esportiu Amazfit cedit per Isern Electrodomèstics Vic.
 • Sorteig: El sorteig es realitzarà el dia 23 de novembre.
 • Comunicació al guanyador: Es comunicarà públicament el guanyador els dies posteriors al sorteig i es lliurarà presencialment a la botiga ISERN de Vic. El guanyador serà informat amb antelació i es concretarà un dia i hora per formalitzar l’acte de lliurament. El nom del guanyador/a també es publicarà al web i a les xarxes socials de l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic i d’ISERN.
 • Propietat Intel·lectual: Pel fet de participar en el sorteig, la persona concursant/autora cedeix a l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic els drets d’explotació (reproducció, distribució, comunicació pública i transformació) de les imatges que comparteixi al si d’aquest sorteig, sense règim d’exclusiva, en qualsevol format o modalitat d’explotació i finalitat, i en qualsevol país del món sense limitació geogràfica. La durada de la cessió de drets és il·limitada.