Fira de la Muntanya 2019

8, 9 i 10 de NOVEMBRE 2019
Recinte Firal el Sucre de VIC


ESQUÍ i ESPORT
Fira del LLIBRE de Muntanya
Campionat OPEN BLOC
MERCAT d'OCASIÓ

Horaris de la fira:

  • Divendres de 15'30h a 20'00h
  • Dissabte i diumenge de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Entrada General: 3€  *venda anticipada!
  • Entrada Bonificada*: 1€ *Federats a la FEEC/ targeta VicComerç/universitaris/ família nombrosa o monoparental/jubilats
  • Menors de 12 anys: Entrada Gratuïta


Accés Recinte firal:

  • Està prohibit l'accés amb gossos o altres animals de companyia, excepte amb gossos pigall

 

PREPARA UN HIVERN PLE D’ESPORT I NATURA A LA A FIRA DE LA MUNTANYA DE VIC!

La Fira de la Muntanya s’instal·larà de nou a Vic del 8 al 10 de novembre al Recinte Firal El Sucre, amb una gran oferta d’esport, natura i lleure. Una àmplia àrea expositiva al pavelló comercial, amb empreses relacionades amb l’esquí i l’esport. D’altra banda, i com és habitual en els últims anys, un dels eixos més importants d’aquesta cita anual és la inclusió de la Fira del Llibre de Muntanya, que aporta continguts culturals essencials, a partir de conferències, taules rodones i presentacions de llibres, a banda dels seus propis estands.

A la Fira també hi té lloc un Campionat d’Open Bloc, que any rere any compta amb una gran participació, i el Mercat d’Ocasió, on es pot adquirir material provinent d’outlets de diverses botigues d’esports o bé de particulars.

Una pedalada familiar, exhibicions d’Slackline, bici-trial, BTT i escalada són altres de les possibilitats que ofereix la Fira de la Muntanya.


ELS ESPAIS

 Zona comercial: amb empreses relacionades amb l’esport i l’esquí, que ofereixen tot tipus de productes com material esportiu, roba, complements, forfaits per esquiar i ofertes de viatges, entre d’altres.

 Zona Campers: Abans d’entrar al Pavelló comercial, expositors d’empreses dedicades a aquest tipus de vehicles.

 Rocòdrom: un mur de 20x5m on hi té lloc el Campionat d’Open Bloc d’Escalada, amb diferents categories. El concurs, que compta amb molta participació i aporta espectacularitat a la fira, està pensat per a tots els nivells i per a totes les edats. 

Fira del Llibre de Muntanya: expositors que inclouen tot tipus de llibres de narrativa i assaig, i guies relacionades amb l’esport i la muntanya.

 Espai Fòrum: situat al centre del pavelló firal, s’hi fan presentacions de llibres i guies, conferències, i col·loquis.

 Espai Collsacabra: un espai adreçat al públic infantil, amb titelles i sessions de contacontes, a la zona d'estands de la Fira del Llibre de Muntanya. 

 Mercat d’Ocasió: un espai on s'hi pot adquirir roba i material de segona mà provinent de particulars i una zona outlet, amb material de botigues d’esports.

 Espai Vit (Auditori): ubicat al costat del pavelló, hi ha l’Auditori, que acull l’Splitboard Film Festival, una mostra de curtmetratges d’aquesta modalitat d’esquí. 

 Exterior pavelló comercial: s’hi fan activitats i exhibicions adreçades a públic infantil, com circuïts de BTT/ebike, Bici Trial o exhibicions.

 

La Fira de la Muntanya l'organitzen l’Ajuntament de Vic i l’Associació Cultural del Llibre de Muntanya, i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal d’Osona, la Diputació de Barcelona, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i la Unió Excursionista de Vic.