Open Bloc | Escalada

   

8, 9 i 10 de novembre

5a EDICIÓ de l'OPEN BLOC

Una gran estructura de bloc interior i una estructura exterior que permet l'escalada 
a un bon grapat d'escaladors/es de tots els nivells


Dies 8 i 9 de novembre: OPEN ADULT (a partir de 16 anys):

Divendres dia 8 a la tarda, de 16:00 a 20:00 i

Dissabte dia 9, de 10:00 a 16:00

Aquest Open està destinat a escaladors/es de diferents nivells i edats. La inscripció permet l'escalada 1 o tots 2 dies.

El dissabte a partir de les 18:00 començaran les FINALS que es caracteritzen per ser molt espectaculars i amb molt bon ambient (speaker, dj i bon públic).


Reglament Open Adult
:
 
S'entregarà una fitxa a cada participant que, durant l'Open, aniran omplint en funció dels blocs que realitzin. Cada bloc tindrà una puntuació segons el seu nivell. Els escaladors/es podran fer els intents que vulguin amb tots els blocs. Un cop finalitzat l'Open, es donarà aquesta fitxa a l’organització. Seguidament es farà un recompte i, aquells que hagin puntuat més en les respectives categories, passaran a les finals.

Dia 10 de novembre: OPEN INFANTIL (categoria sub16 i categoria sub13):

Diumenge dia 10 de 10:00 a 16:00

Aquest Open està orientat als escaladors més menuts. Trobarem molts blocs de diferents nivells, a més podran pujar la XEMENEIA DEL SUCRE entre algunes altres proves. L'objectiu és que s'ho passin d'allò més bé.


Reglament Open Infantil
:

S'entregarà una fitxa a cada participant que, durant l'Open, s'anirà omplint en funció dels blocs que es realitzin. D'una banda, hi haurà els blocs més senzills que cada escalador/a podrà provar les vegades que vulgui i omplir la fitxa segons si l'ha aconseguit o no. I per altra banda, hi ha els blocs de més dificultat on hi haurà un àrbitre controlant si es superen o no. Un cop finalitzat l'Open, es donarà aquesta fitxa a l’organització, que farà un recompte i establirà la classificació final (no hi haurà series finals).

 

Blocs i equipadors:
L'Open bloc consta d'uns 35 blocs aproximadament, classificats en fàcils, normals, difícils i molt difícils, i cadascun amb les respectives puntuacions. Cal dir, que hi haurà diferents estils de blocs per satisfer tot tipus d'escaladors. Com a equipadors estrelles comptarem amb en Ramon Julián, en Carlos Catari i en Carles Redorta.

Campionat universitari:
El dia 9 de novembre també es celebrarà el campionat de Catalunya universitari que seguirà les mateixes normes de l'Open. D'aquesta manera, els universitaris participaran a l'Open i, paral·lelament, al campionat universitari. En el campionat universitari no hi haurà finals.
*Per participar al campionat universitari és imprescindible fer el pagament de la inscripció al web i apuntar-se al servei d’esports de cada universitat abans del dijous 7 novembre a les 16h


Preu inscripció:
 
Anticipada web:                12€  *Fins el 8 de novembre 11h     *Inscripcions Exhaurides
- A taquilla el mateix dia:   14€
   
Tots els participants NO federats, hauran de contractar amb l'organització una assegurança per l'activitat el mateix dia.

La inscripció inclou:
* accés gratuït a la fira amb un acompanyant

* participació a l'Open 1 o els 2 dies (Open adult)

El dia de l'Open, els participants han de presentar:
  - DNI i
  - Carnet de Federat *participants federats