Informació per a expositors

Comencem a preparar una nova edició de Fira de Biomassa de Catalunya: els dies 18, 19 i 20 d’octubre d’enguany el Recinte Firal el Sucre tornarà a ser el punt de trobada del sector de la biomassa de casa nostra.

Si teniu ganes de ser-hi presents com a expositors us podeu inscriure a partir del 16 d’abril a través de l’àrea privada d’aquesta mateixa pàgina web.

A banda de participar a la Fira com a expositor, us oferim altres formats per a ser-hi presents, com ara ser-ne també patrocinador, l’oportunitat de fer una presentació del vostre producte o servei en el marc de la Fira o bé participant en el 2n Premi de la Biomassa de Catalunya.

Com a novetat, conjuntament amb la Fira de Biomassa de Catalunya, aquest any es posa en marxa, al mateix Recinte Firal el Sucre, el 1r Saló del Biogàs i Tractaments de Purins. L’objectiu principal d’aquest Saló és donar visibilitat a les empreses de gestió i tractament de residus de purins, així com posar en valor les noves aplicacions d’energia.

De totes aquestes propostes en trobareu més informació en aquest mateix web o bé consultant directament a l’organització.

Reservar un espai

La reserva d’un espai s’ha de fer a través en aquest web www.vicfires.cat. Serà necessari registrar-se com a usuari de l’Àrea privada i podreu iniciar la contractació i escollir l’espai.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS D'INSCRIPCIÓ: del 16 d'abril al 9 de setembre 2018
ACCEPTACIÓ DE SOL·LICITUDS I ADJUDICACIÓ D'ESPAIS: del 10 al 23 de setembre 2018
PAGAMENT I ENVIAMENT D'UBICACIONS: del 10 al 30 de setembre 2018


Adreça per enviament de mercaderies
:
Recinte Firal el Sucre
Avinguda del Mercat, s/n
08500 Vic

Tarifa de contractació d'estands

 Estand entitats sense ànim de lucre 4m2:  157,60€
 Estand modular 9m2 amb moqueta i llum:  432,90€
 Estand modular 12m2 amb moqueta i llum: 577,20€
 Parcel·la interior (amb moqueta però sense estand) mínim 20m2: 368,00€
 Parcel·la exterior (sense estand ni moqueta) mínim 25m2: 262,50€
 Serveis Generals de la fira: 52,50€
 Sortida de fum (preu unitat): 210,00€

*Preus sense IVA
 

Participar a la fira com a Expositor/Patrocinador

Consulteu el d
ossier d'expositor (BIOMASSA)/ dossier d'expositor (BIOGÀS) on hi trobareu tota la informació sobre la contractació d’un espai a la Fira.
Consulteu el dossier de patrocini (BIOMASSA)/dossier de patrocini (BIOGÀS) on hi trobareu totes les altres possibles modalitats de participació a la Fira.

Per formalitzar la vostra participació en qualsevol de les modalitats esmentades, cliqueu el botó i registreu-vos com a usuari de l’Àrea privada:

 

*RECORDEM ALS EXPOSITORS
En el moment de realitzar la vostra inscripció, haureu d'omplir un formulari amb informació sobre:

- les marques que representa la vostra empresa
- les mides i pes aproximat de la maquinària d'exposició

 

Documents relacionats