Trufforum és un esdeveniment internacional ideat i promogut des de l’European Mycological Institute (EMI) que neix amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals.
Des de Vic, com a seu del Trufforum a Catalunya, s’oferirà un ambiciós programa d’activitats per a professionals del sector de la tòfona i aficionats a la gastronomia.
Algunes de les activitats més destacades són La Cuina de la Tòfona, un recorregut gastronòmic per Catalunya, l’entrega del reconeixement a l’ambaixador de la Tòfona 2022, les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona amb Osona Cuina i Fet a Osona i el Trufforum Lab, una sessió de creativitat i innovació.
Durant aquesta setmana també s’hi duran a terme altres activitats dirigides al públic més professional com la V Jornada de productors de tòfona negra i cuiners en xarxa al Solsonès i la reunió Pla d’Acció per la Desenvolupament del Sector Tofoner a Catalunya.
També cal destacar que l’edició 2022 comptarà amb un programa d’activitats infantils relacionades amb el món de la tòfona.
Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© 2024 Lasevaweb Global Web Services S.L. TOTS ELS DRETS RESERVATS