Informació general

La zona El Sucre ha esdevingut en els darrers anys un punt privilegiat de Vic, no sols pel seu emplaçament estratègic, a pocs minuts de les estacions de ferrocarril i autobús, sinó també perquè acull gran part de les fires que es fan a la ciutat.

L’Organisme de Fires i Mercats de Vic es troba situat en aquest centre neuràlgic i gestiona dos dels edificis amb espais municipals, que també es posen a l’abast d’entitats o usuaris, amb la finalitat que hi puguin dur a terme activitats d’iniciativa privada, que contribueixen també a reforçar la dinàmica que volem donar a la nostra ciutat


EDIFICI EL SUCRE,dues àmplies sales equipades per fer-hi activitats en format de conferències

AUDITORI MARIÀ VILA D'ABADAL

Un auditori de primer ordre amb capacitat per a 259 persones, amb una acústica de primer nivell i decorat amb una obra de grans dimensions del pintor vigatà Josep Vernis.

Superfície útil: 23m x 11m (253m2)
Escenari: 5m x7m (35m2)

 

SALA COLL BARDOLET

De menors dimensions, és un espai polivalent de 267m2 idoni per a presentacions de petit format. La sala compta amb llum natural i té accés directe a l'auditori.

Superfície útil: 17,50m x 15,30m (267,75m2)

veure el plànol

 


RECINTE FIRAL EL SUCRE

Unes instal·lacions lluminoses, d'estètica moderna i confortables. Compta amb diferents espais perfectament diferenciats. Les prestacions que ofereixen el converteixen en una infraestructura firal moderna i versàtil.

Un recinte de 3.000m2 repartits en 3 pavellons que permeten la realització de tots tipus d'exposicions comercials o activitats que comporten una important afluència de públic.  

PAVELLÓ A | superfície útil:  1.600m2
PAVELLÓ B1 | superficíe útil:800m2
PAVELLÓ B2 | superfície útil: 400m2
 

veure el plànol


Sol·licitud de Reserva d'Espais

La vostra sol·licitud de reserva de qualsevol d'aquests espais s’ha de fer a través de l’àrea privada d'aquest web.

Per tenir accés a l’àrea privada, heu d'estar registrats com usuari de vicfires.

Consulteu el menú “Instal·lacions | Reserves” per veure tota la informació detallada de cada un dels espais, consultar el calendari de disponibilitat o fer una sol·licitud de reserva.  


Abans de tramitar la vostra reserva, llegiu-vos atentament el Reglament d’usos d’espais i consulteu les tarifes de lloguer: 

Documents relacionats