Se suspèn el cicle de "Fira al Parc" a causa de la situació sanitària

15/10/2020
2368

Les fires dedicades als cotxes slot, a l'alimentació i a l'artesania, que s'havien de fer durant els propers caps de setmana d'octubre al parc Jaume Balmes, es cancel·len 

El cicle de fires de petit format "Fira al Parc", previst per aquest mes d'octubre al parc Jaume Balmes de Vic amb la voluntat de reimpulsar el sector comercial i firal de la ciutat, queda suspès degut a les noves mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per als propers 15 dies per frenar la pandèmia. Aquestes mesures, que entren en vigor demà divendres, inclouen la prohibició de fer fires.

D'aquesta manera es cancel·la "Slot al Parc", fira dedicada a l'slot prevista per aquest diumenge 18 d'octubre; "Alimentació al Parc", fira d'alimentació que s'havia de fer els dies 24 i 25 d'octubre; i "Artesania al Parc", fira d'artesania que inicialment ja s'havia de fer els dies 10 i 11 d'octubre però que s'havia ajornat al 31 d'octubre i 1 de novembre per les mesures restrictives aplicades a Vic.  

Les dues fires del cicle "Fira al Parc" que sí es van poder fer al Parc Balmes en les dates previstes va ser "Música al Parc", el 18 i 19 de setembre coincidint amb el Mercat de Música Viva de Vic, I "Moda al Parc", el 26 i 27 de setembre amb l'afluència d'unes 1.500 persones que van seguir totes les mesures sanitàries vigents.

Titi Roca, regidor de Fires i Mercats, lamenta que la situació sanitària hagi obligat a cancel·lar el cicle "Fira al Parc" d'aquesta tardor i alhora recorda que és coresponsabilitat de tothom frenar el risc de contagi de la pandèmia, tenint en compte la situació actual.

 

   

Compartir