Elisabet Viladecans-Marsal, Catedràtica d’Economia de la Universitat de Barcelona pronunciarà el pregó del Mercat del Ram

19/03/2021
2392

El PREGÓ del MERCAT del RAM 2021

serà el proper dijous 25 de març a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic a dos quarts de 8 del vespre 

El proper dijous, 25 de març, a dos quarts de 8 del vespre, tindrà lloc el pregó del Mercat del Ram que tradicionalment dona el tret de sortida a la fira emblemàtica de la ciutat. El pregó es farà a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic i es podrà seguir telemàticament a www.vic.cat i presencialment, amb aforament limitat. Les localitats a la Sala de la Columna són limitades i es poden sol·licitat a [email protected] fins que s’exhaureixin.

Enguany, Elisabet Viladecans-Marsal, Catedràtica d’Economia de la Universitat de de Barcelona, investigadora associada al CEPR (Center for Economic Policy Research) i al CEMFI (Centro de Estudios Monetarios y Financieros)  i directora de la Càtedra en Economia Urbana de la Universitat de Barcelona i també del programa de recerca Ciutats de l’Institut d’Economia de Barcelona, serà l’encarregada de pronunciar el pregó, enfocat a les ciutats del passat, del present i del futur, que donarà el tret de sortida al Mercat del Ram 2021.

 

Compartir