Les jornades professionals del MMVV obren les portes del mercat musical de Portugal

21/05/2019
2422

El Mercat de Música Viva de Vic organitza els dies 23 i 24 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm una nova edició de les jornades professionals d'internacionalització amb Portugal com a país convidat. Professionals del mercat musical portuguès compartiran amb els seus homòlegs catalans les estratègies promocionals i de contractació per accedir a la seva indústria.

Sessions

Les jornades arrenquen el dijous 23 de maig amb tres sessions. La primera està dedicada els criteris de programació dels festivals portuguesos amb la participació de Carlos Seixas (Festival Musicas do Mundo Sines), Kitas Banrezes (Festival Tremor) i Marcio Laranjeira (Lovers&Lollypops). La segona part, a mig matí, està centrada en la importància de la comunicació i les relacions públiques en la contractació de concerts i gires a Portugal. Amb les intervencions de Raquel Lains (Let's Start a Fire), Antonio Fernandes (Primeira Linha), Mario Duarte (Euphonia Producions) i Sara Serra (Produtores Associados). La tercera sessió està dedicada a les estratègies d'internacionalització en el desenvolupament de les carreres artístiques amb la presència de Nuno Saraiva (Why Portugal), Luis Garcia (Camara Municipal Évora), Sara Machado (Performing Arts Portugal) i Joao Duarte (Cultura en Gira). Els moderadors de les tres sessions són Marc Lloret, director artístic del MMVV i Oriol Roca, asesor artístic.

Actuacions
A la nit l'Antiga Fàbrica Damm obrirà les portes a professionals i públic general amb els concerts de Esperit!, Jorge Da Rocha i Maruja Limón, que actuaran de 20 h a 22 h.

Sessions d'speed meetings
L'endemà, divendres 24 de maig de 10 h a 13 h tindran lloc les trobades ràpides entre socis potencials per tal de lligar acords.

 

Compartir