VIC CELEBRARÀ ENGUANY LA FERIA DE ABRIL

05/04/2018
1760

  • El regidor de Fires i Mercats, Benjamí Dòniga, i representants de l’Asociación Cultural Mi Tierra y El Sur han presentat aquesta festa, que es farà el 14 d’abril al Sucre

El dissabte 14 d’abril, el Recinte Firal El Sucre de Vic acollirà la Feria de Abril, una festa que, segons ha explicat el regidor de Fires i Mercats, Benjamí Dòniga, “aposta per no perdre les tradicions i per la convivència entre la cultura catalana i la cultura del sud”.

La celebració està organitzada per l’Organisme Autònom de Fires i Mercats i l’Asociación Cultural Mi Tierra y el Sur, de recent creació. El seu president, Antonio Higueruelo, ha afirmat que “som nous, però tenim les portes obertes a tothom”. Per la seva part, Eva Garcia, representant de l’associació, ha explicat que durant tota la tarda i la nit s’aniran combinant actuacions de ball amb actuacions de diversos cantants, i també es faran sortejos, gràcies a les col·laboracions de diverses empreses. Adela Sánchez, de la mateixa associació, ha afegit que compten amb la participació de formacions de ball de Manlleu, Torelló, Tona i Vic.

Benjamí Dòniga ha detallat que a l’interior del recinte firal es muntaran diverses “casetas” que tindran un format obert. El regidor ha remarcat que a la “caseta” conjunta de l’Ajuntament de Vic i l’associació “a partir de les vuit del vespre hi farem l’activitat estrella, que és la demostració i degustació de tall de pernil ibèric, gràcies a la col·laboració del Racó de l’Ibèric. Convidem a tothom a provar-lo, ja que el donarem de forma gratuïta”. La Feria de Abril començarà a les 15h i acabarà a les 24h. L’entrada costarà 2€ i a dins hi haurà un servei de bar.

D’altra banda, aquest divendres, a les 18.30h, al Vic2, es farà una altra presentació de la Feria de Abril, que comptarà amb l’exhibició de ball de Capricho Andaluz, de Vic, i amb la col·laboració de Bon Preu i Esclat. 

Compartir