La fira Vic Slot Clàssic reuneix més de 5.200 visitants al parc Jaume Balmes

14/06/2021
998

S’hi han pogut veure 230 vehicles clàssics i una quarantena d’expositors de cotxes i complements d’slot. El nou espai s’ha adaptat perfectament a les necessitats de la fira, que l’any vinent té previsió de tornar a la plaça Major

Més de 5.200 persones han passat aquest diumenge al matí per la fira Vic Slot Clàssic, un esdeveniment de referència pels aficionats i col·leccionistes d’aquest tipus de cotxes. En aquesta 14a edició, per controlar-ne l’aforament, la mostra no s'ha celebrat a la plaça Major de Vic sinó al parc Jaume Balmes, que s’ha adaptat perfectament a les seves necessitats i caràcter. En la següent edició, si la situació ho permet, es preveu que torni a tenir lloc a la plaça.

Al llarg del matí, els assistents han pogut visitar una quarantena d’estands -dos dels quals provinents de França- plens de models d’slot, així com de complements. També han pogut veure l’emblemàtica trobada de vehicles clàssics, que ha superat les previsions en nombre de cotxes, havent-se d’ampliar els espais per acollir-los; s’ha comptat amb 230 vehicles clàssics provinents de punts com Girona, el Barcelonès, el Berguedà i el Vallès.

Per altra banda, s’ha pogut visitar una exposició de fotografies sobre cotxes i motos de competició situada a la part central del parc. També es podia adquirir el cotxe d’slot commemoratiu de la fira, que enguany era un Ferrari 250 GTO. 

Organitzada per l'Ajuntament de Vic, Vic Slot Clàssic constitueix una fira de referència a nivell estatal per l'excel·lent valoració i qualitat del material exposat.

Compartir