La Fira Slot Clàssic torna a la plaça Major de Vic

14/03/2022
2800

La mostra reunirà aquest diumenge més de 80 parades amb vehicles de modelisme i complements d’slot i l’emblemàtica concentració de cotxes clàssics

 

La ciutat de Vic acollirà la 15a edició de la fira Vic Slot Clàssic, un punt de trobada per a totes les persones aficionades a l'Slot Clàssic i una referència obligada per a col·leccionistes del motor.

 

La fira se celebrarà el diumenge 20 de març de 9 del matí a 2 del migdia a la plaça Major de Vic, recuperant el tradicional espai i les xifres anteriors a la pandèmia, després del canvi d'ubicació al parc Jaume Balmes en un format més reduït, fruit de les restriccions per la pandèmia.

 

En aquesta edició, la mostra oferirà una quarantena d'expositors, dos dels quals provinents de França i el Regne Unit, i més de 80 parades amb vehicles de modelisme i complements de slot i l'emblemàtica concentració de cotxes clàssics que ja supera la 25à edició a la plaça Major de Vic. També es podrà visitar una exposició de fotografies sobre cotxes i motos de competició i es posarà a la venda el cotxe d'Slot commemoratiu de la fira, un Austin Healey de color groc.

 

El regidor de Fires i Mercats, Titi Roca, remarca que tot i que tractar-se d'una fira de dimensions reduïdes, Vic Slot Clàssic està a un pas de consolidar-se com a una de les fires més importants de l'Estat per l'excel·lent valoració i qualitat del material exposat. Unes dades que certifiquen el compliment del 100% del compromís del Pla d’Actuació Municipal de crear noves fires i millorar les existents per consolidar Vic com a ciutat de fires i mercats, conclou.

 

La Fira Vic Slot Clàssic s'organitza des de l'Ajuntament de Vic amb la col·laboració dels Amics de l'Escalextric d'Osona (AEO Sport) i la dels Amics de les Clàssics d'Osona (ACO).

Compartir