La Fira Slot Clàssic omple la plaça Major de Vic d’aficionats a l’slot i als vehicles clàssics

22/03/2022
600

Els assistents han pogut visitar més de 80 parades de modelisme i complements d’slot i l’emblemàtica trobada de vehicles de clàssics.

 

Aquest diumenge al matí, la plaça Major de Vic s’ha omplert de persones aficionades al motor en motiu de la fira Vic Slot Clàssic. En aquesta 15a edició, la fira ha recuperat el tradicional espai, la plaça Major de Vic, i les xifres anteriors a la pandèmia.

 

Al llarg del matí, els assistents han pogut visitar una quarantena d’expositors, dos dels quals provinents de França i el Regne Unit, i més de 80 parades amb vehicles de modelisme i complements d’slot. També han pogut veure l’emblemàtica trobada de vehicles clàssics de més de 25 anys, que ha concentrat 140 vehicles clàssics provinents d’arreu del territori.

 

El públic també ha pogut visitar una exposició de fotografies sobre cotxes i motos de competició i comprar el cotxe d’Slot commemoratiu de la fira, un Austin Healey de color groc, que a més s’ha sortejat a través de les xarxes socials, juntament amb un circuit Scalextric Compact gentilesa de Gargamel Joguines.

 

La Fira Vic Slot Clàssic s'organitza des de l'Ajuntament de Vic amb la col·laboració dels Amics de l'Escalextric d'Osona (AEO Sport) i la dels Amics de les Clàssics d'Osona (ACO).

 

 

Compartir