Goufone serà el patrocinador tecnològic de les fires de Vic, amb gran presència al Mercat de la Música Viva

12/07/2021
2613

L’empresa de Telecomunicacions i Energia Osonenca i l’Ajuntament de Vic (OFIM) van signar dijous un conveni que dotarà les fires de wifi gratuït

 

Goufone i l’Ajuntament de Vic (OFIM) van signar un conveni de col·laboració dijous al migdia segons el qual l’empresa de telecomunicacions i energia amb seu a Gurb es converteix en el patrocinador tecnològic d’OFIM i dotarà les seves fires de wifi gratuït.

L’acord se centra especialment en la 33a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), però també contempla la nova Fira de l’Energia i la Construcció sostenible FECS, que s’estrenarà al febrer, i la resta de propostes firals que se celebraran fins al maig del 2022. El van signar Titi Roca, regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic i president d’OFIM, i Marc Mundó, conseller delegat i cofundador de Goufone.

Segons el conveni, l’empresa de telecomunicacions i energia tindrà una àmplia presència al Mercat de la Música Viva de Vic, destacant accions com donar el nom d’“Escenari Goufone” a l’escenari del Parc de la Bassa dels Germans Maristes, fer constar la col·laboració a la publicitat als mitjans de comunicació, i altres accions de màrqueting.

Goufone, al seu torn, aportarà punts de wifi privats per a l’organització de la fira i els expositors amb servei tècnic durant les fires i, en el cas del Mercat de Música Viva, connexió de fibra pels cinc escenaris exteriors, els camerinos i les connexions televisives en un parell o tres d’escenaris.

Per a Goufone, el vincle amb entitats, associacions i esdeveniments arrelats al territori forma part del seu ADN com a empresa de pr a  local oximitat i 100% de km 0. L’empresa osonenca es troba en plena consolidació en el sector de les telecomunicacions. A dia d’avui, Goufone ha cobert més de 3.000 km amb cable de fibra òptica pròpia i els seus serveis d’internet, telefonia, televisió i energia verda estan disponibles en 13 comarques catalanes.

Goufone va néixer l’any 2010 a la comarca d’Osona amb l’objectiu de fer arribar Internet a aquelles poblacions on les grans companyies no arribaven. L’empresa catalana ja porta més de 3.000 quilòmetres desplegats de xarxa de fibra òptica pròpia a 13 comarques. Els seus fundadors són els emprenedors osonencs Albert Boix, Joan Gaudes i Marc Mundó.

En aquests moments, Goufone compta amb més de 90 treballadors i ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió a més de 23.000 usuaris. També disposa d’una xarxa de 7 botigues desplegades pertot el territori català.

 

Compartir