El Parc Jaume Balmes s'omple de moda, en la segona edició de Fira al Parc, i compta amb una bona afluència de públic

29/09/2020
1972

La fira dedicada a la moda ha tingut 1.500 visitants

El regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, Titi Roca, destaca que “Vic és un referent en l’organització de fires i mercats i seguim actius, complint amb la normativa vigent i aportant vida al comerç i a la ciutat”

Aquest cap de setmana, Fira al Parc, el cicle de fires de petit format que s’està duent a terme al parc Jaume Balmes de Vic, ha estat dedicat a la moda i ha comptat amb uns 1.500 visitants, que han pogut comprar a les 23 expositors de roba i complements, i participar en les múltiples activitats paral·leles que s’hi han organitzat. És el cas de sessions sobre com endreçar millor els armaris, sobrl’autoestima o sobre consells de moda, així com tallers per a públic familiar de decoració de gorres i bosses i sessions de Dj’s. L’activitat que ha comptat amb més públic, però, ha estat la desfilada de moda de diumenge a la tarda, organitzada pel Vic Fashion Institute, amb roba d’algunes de les parades presents a la fira, que ha completat l’aforament previst. També s’ha comptat amb una petita zona de food trucks.

Els expositors que han participat a la fira han valorat molt positivament el retorn a l’activitat firal i l’impuls econòmic que es dona amb iniciatives com aquesta. En aquest sentit, el regidor de Fires i Mercats, Titi Roca, que juntament amb l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i les regidores Bet Piella i Sandra Quilez van visitar la fira dissabte al matí, afirma que “Vic és un referent en l’organització de fires i mercats i seguim actius, complint amb la normativa vigent i aportant vida al comerç i a la ciutat”.

La propera cita de Fira al Parc serà el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre, i estarà dedicada a l’artesania. Després es farà Slot al Parc, el 18 d’octubre, i Alimentació al Parc, el 24 i 25 d’octubre.

 

Compartir