Arrenca la 33a Fira d'Artesans de Nadal a la Rambla del Passeig de Vic

07/12/2020
197

Fins a principis de gener es reubica la Fira al Passeig per garantir totes les mesures sanitàries i s'hi podran visitar una trentena d'expositors de productes nadalencs i d'artesania

 

La Fira d'Artesans de Nadal de Vic, que aquest any està ubicada a la rambla del Passeig per garantir una major distància entre les parades a causa de la pandèmia, ja està en funcionament. Dissabte a la tarda, el regidor de Fires i Mercats, Titi Roca, i la regidora de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella, van donar el tret de sortida a la 33a edició d'aquesta fira. 

Roca va recordar que aquesta fira normalment es feia a la Plaça Major, però aquest any s'ha desplaçat al Passeig per garantir les mesures sanitàries i mantenir l'esperit d'aquesta cita anual. 

El regidor de Fires i Mercats va agrair de manera explícita a la trentena d'expositors la seva presència i va afegir, en al·lusió al Mercat Medieval: "Hem treballat per tenir el màxim nombre de fires, però per responsabilitat n'hi ha que no s'han pogut fer". És per això que s'ha volgut donar sortida i ajudar els artesans i com a Ajuntament s'ha de buscar la millor fórmula per acompanyar-los a tirar endavant i promoure'n la digitalització. 

En l'arrencada de la Fira, Roca va comentar que, tot i que per les limitacions de movilitat actuals la fira només podrà ser visitada per gent de la mateixa ciutat o de la comarca s'Osona -segons el dia- s'espera una bona afluència de públic, tal i com es va poder comprovar el primer dia. 

En aquesta edició de la Fira d'Artesans de Nadal es compta amb la presència de 33 expositors que comercialitzen peces elaborades de forma artesanal i productes molt diversos com ara encens i espelmes, roba i complements, pintura artística, titelles, joieria, vidre, peces de fusta o cuir i ceràmica i de productes nadalencs. La meitat dels expositors són de la comarca s'Osona i l'altra meitat, de la resta de Catalunya.

La Fira d'Artesans de Nadal es pot visitar els dies 7, 8, 19, 20, 23 i 24 de desembre i 2, 3 i 4 de gener.

L'horari d'obertura al públic és el següent: 

- Dies 7, 20, 23 i 24 de desembre i 3 i 4 de gener: de 10 del matí a 9 del vespre

- Dies 8 i 19 de desembre i 2 de gener: de 5 de la tarda a 9 del vespre


 
 

Compartir