Aquest diumenge torna la fira Vic Slot Clàssic, que canvia temporalment la seva ubicació, al parc Jaume Balmes

11/06/2021
2078

La 14a edició mantindrà el nombre d’expositors de les edicions passades

La fira Vic Slot Clàssic canviarà la plaça Major de Vic pel parc Jaume Balmes en aquesta 14a edició. Es tracta d’un canvi d’ubicació temporal per poder-ne controlar l’aforament, una de les mesures que es prenen per fer-la un esdeveniment segur. La situació sanitària també ha fet que se celebri al juny per comptes del març com és habitual.

Així doncs, els aficionats i col·leccionistes del món de l’Slot podran tornar a gaudir, després que la pandèmia ho impedís, d’aquest esdeveniment de referència, que constitueix una de les fires d’Slot més importants a nivell estatal per l'excel·lent valoració i qualitat del material exposat.

La fira se celebrarà el diumenge 13 de juny de 9 del matí a 2 del migdia i mantindrà pràcticament tots els expositors que any rere any vénen a Vic per viure i compartir el món de l’Slot. Hi haurà una quarantena d’expositors de cotxes d’Slot, dos dels quals provinents de França, amb models actuals i de col·leccionisme, així com complements. També s’hi podrà veure, al mateix parc Jaume Balmes, l’emblemàtica trobada de vehicles clàssics, amb una setantena de vehicles de més de 25 anys d’antiguitat.

Per altra banda, es podrà visitar una exposició de fotografies sobre cotxes i motos de competició i es posarà a la venda el cotxe d’Slot commemoratiu de la fira, que ha fabricat l’empresa d’Arbúcies CCCSLOT i que serà un Ferrari 250 GTO.

La fira Vic Slot Clàssic és un esdeveniment consolidat que organitza l'Ajuntament de Vic i que s’ha convertit en una visita obligada pels amants d’aquest tipus de cotxes.

 

 

Compartir