Aquest diumenge la Plaça Major de Vic acull la 12a edició de la Fira Slot Clàssic

05/04/2018
2764

La Fira Slot Clàssic de Vic torna un any més a la Plaça de Vic. Aquest diumenge, 8 d’abril, a sota les voltes hi trobareu més de 50 expositors, tan de vehicles actuals com clàssics. La mostra estarà oberta de les 9h a les 14h.

Es tracta d'una fira ja consolidada com a punt de trobada per a tots els aficionats a l’slot clàssic i una referència obligada per a tots els col·leccionistes d’aquest àmbit.

Tot i tractar-se d’una fira de dimensions reduïdes, és reconeguda com a una de les més importants de l’estat per l'excel·lent valoració i qualitat del material exposat.

La Fira ofereix exposició i venda de vehicles per a tots els amants del motor i rep anualment expositors d'arreu de l’estat. Enguany hi haurà representació d’expositors de França.

Com en altres ocasions, es faran diversos sortejos per a tots els visitants i es posarà a la venda un cotxe commemoratiu de la fira patrocinat per l'Associació d'Amics de l’Escalextric d'Osona i U32.

L’oferta d’activitats es complementarà amb una exposició de fotografies i la ja emblemàtica mostra de vehicles de més de 25 anys d’antiguitat.

Aquesta fira està organitzada per l'Ajuntament de Vic amb la col·laboració dels Amics de l’Escalextric d’Osona (AEO Sport) i els Amics dels Clàssics d’Osona (ACO).

 

Compartir