MERCAT MEDIEVAL VIC 2020

5, 6, 7 i 8 de desembre 2020

La ciutat de Vic es transforma en un poblat Medieval amb Artesans, Taverners, Firaires i Espectacles al carrer

 

Horari:

  • Cada dia de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Accés gratuït

 

PER MESURES DE SEGURETAT, ES RECOMANA EFECTUAR ELS PAGAMENTS AMB TARGETA DE CRÈDIT

PER MESURES DE SEGURETAT, SERÀ OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA DINS EL RECINTE DE LA FIRA

 

Davant d’aquesta situació tant incerta se’ns ha fet molt difícil prendre una decisió en relació a la Fira més concorreguda que tenim a la nostra ciutat, el Mercat Medieval.

Hem tingut moltes peticions perquè es portés a terme i aquesta també és la nostra voluntat, però la responsabilitat davant la pandèmia també s’ha de tenir molt present i per això hem cregut oportú idear un Mercat Medieval en versió reduïda, un Medieval Km0. D’aquesta manera podrem donar vida a la ciutat, als expositors i proveïdors sense posar a ningú en perill.

Aquesta versió Km0 del Medieval s’ubicarà a la zona propera a les Adoberies. Seran pràcticament 10.000m2 a l’aire lliure, tancats i amb control d’accés. HI haurà un aforament aproximat de 3.000 persones, la quantitat de parades serà inferior a l’habitual del Mercat, aproximadament unes 200 parades.

En aquest espai delimitat el visitant podrà gaudir d’una experiència de viatge en el temps i transportar-se a l’època Medieval, a través de la decoració dels carrers, els espectacles i passa carrers musicals i teatrals, les recreacions d’oficis i tots els productes artesanals que es podran adquirir a la fira.

Dins de la zona del Mercat Medieval Km0, també hi trobarem diferents espais on poder fer una parada per descansar i menjar, una zona infantil amb tallers, atraccions i jocs per als infants, tir amb arc, entre altres propostes.

Per accedir a l’espai firal del Mercat Medieval serà obligatori l’ús de mascareta i la utilització de gel hidroalcohòlic.

Esperem mantenir l’essència del Mercat encara que amb una versió marcada per les mesures sanitàries actuals. Esperem el 2021 celebrar el 25è aniversari amb més força i novetats que mai!

Gràcies a tots per la vostar comprensió!