La Casa de Pagès 2020


LA CASA DE PAGÈS | APROPAR EL MÓN RURAL AL PÚBLIC FAMILIAR
El recinte firal acull La Casa de Pagès, amb un seguit d’espais que pretenen donar a conèixer els aspectes més destacats de la vida al camp a través d’activitats, tallers i exposicions. La Casa de Pagès s’estructura en diverses àrees en un circuit que fomenta el coneixement a través de la participació. 

El Camp i l’Hort. Activitats relacionades amb el conreu de cereals i l’horticultura. Un espai on aprendre a plantar hortalisses, construir un hotel d’insectes o conèixer de més a prop les plagues i insectes que ens podem trobar a l'horts i als camps.

El Graner. Mostra com els cereals del nostre conreu deriven en pinso pels animals i com s'elabora el pinso. Aquí s'hi poden pelar panotxes de blat de moro, o preparar menjar pels animals que viuen, per uns dies, en aquests espai.

La Cabanya. L’espai de la casa de pagès on es guardaven les eines. S'hi poden veure i provar diferents eines del camp o fer tallers de cardar llana, cistelleria i apicultura.

L’Estable. Una mostra de diferents animals de granja. L’empresa Llet Nostra ofereix una activitat on conèixer el circuït de la llet, des que es muny la vaca fins que arriba a les nostra taula. També s’ofereix un tast de llet. 

L’Obrador. Tallers d’elaboració de productes càrnics com botifarra i pilotilles o productes derivats dels cereals. 

El Mercat. Aquí convergeixen tots els productes que provenen del camp, de l'hort i dels estables un cop ja han passat per l'obrador. Un espai de relació i comerç, però també de responsabilitat i sostenibilitat en el consum d’aliments. 


Horari d'activitats a la Casa de Pagès:

Divendres de 17h a 20h

Dissabte i diumenge de 10h a 13h i de 16h a 20h

 PATROCINADORS
:
COL·LABORADORS
: