Sala de Premsa

Sala de Premsa - FIRA DE LA MUNTANYA 2023


Vicfires 12/11/2023. L’esdeveniment continua sent un reclam per als amants de l’esport de muntanya, tot just abans de començar la temporada d’hivern. Les xifres obtingudes demostren que la Fira de la Muntanya és un referent a tot l’estat.

Diari de la neu, 29-10-2023. Vic prepara una nova edició de la Fira de la Muntanya. La fira se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de novembre al recinte firal El Sucre de Vic amb un extens programa d’activitats per viure i gaudir dels esports de muntanya...

Més informacióWogü 30 octubre 2023. La localidad de Vic acoge una nueva edición de la Fira de la Muntanya, los días 10, 11 y 12 de noviembre. En el marco de la feria también se celebra el Open Bloc Vic, que ya ha agotado las inscripciones y espera una asistencia de público notable...Osona.com, 25 d'octubre de 2023. La Fira de la Muntanya de Vic arribarà enguany, del 10 al 12 de novembre, a la 42a edició. És el més longeu de l'Estat i el segon en participació, amb uns 15.000 visitants. Cada any, a més, suma noves activitats que li donen encara més gruix. Si el 2022 es va estrenar un Festival d'Escalada, enguany serà el torn del primer Festival de Senderisme d'Osona, que s'estrenarà coincidint amb els dies de fira.

Més informacióDel 10 al 12 de novembre se celebrarà la 42a Fira de la Muntanya de Vic. Enguany torna amb dos principals novetats. La primera és de caire logístic; en aquesta edició l’entrada al Recinte Firal del Sucre serà al sud, al Parc de l’Horta Nova, per tal de donar més espai a la zona de l’escalada que es traslladarà a l’esplanada de l’entrada principal. I la segona és la inauguració del primer Festival de Senderisme d’Osona, anomenat Escampa la Boira.