Open Bloc | Escalada

Festival d'Escalada i Open Bloc

 

 

OPEN ADULT

Dies 10 i 11 de novembre: OPEN BLOC (a partir de 15 anys):

Divendres de 16:00h a 20:00h
Dissabte de 10:00h a 17:0h

*FINALS:
Dissabte de 19:00h a 20:00h *Només Categoria Absoluta

Reglament (Open Adult):
S'entregarà a cada participant una fitxa que, durant l'Open, ompliran en funció dels blocs que realitzin. Cada bloc tindrà una puntuació segons el nivell. Els escaladors/es podran fer els intents que vulguin amb tots els blocs. Als blocs de més dificultat, hi haurà un àrbitre controlant si es superen o no (aquests blocs tindran una puntuació més alta). Un cop finalitzat l'Open, es donarà aquesta fitxa a l’organització. Seguidament es farà un recompte i, aquells que hagin puntuat més a la categoria Absoluta passaran a les finals. 
Les categories sub-18 es resoldran amb les classificatòries i no hi haurà finals. 

 

OPEN INFANTIL

Dia 12 de novembre: OPEN INFANTIL (categ. sub15 i sub12):

Diumenge de les 11:00h a les 16:00h

Reglament (Open Infantil):
S'entregarà a cada participant una fitxa que, durant l'Open, s'haurà d'anar omplint en funció dels blocs que es superin. D'una banda, hi ha els blocs més senzills, que cada escalador/a podrà provar les vegades que vulgui i després omplir la fitxa segons el resultat. I d'altra banda, als blocs de més dificultat, hi haurà un àrbitre controlant si es superen o no. Un cop finalitzat l'Open, es lliurarà aquesta fitxa a l’organització, que farà el recompte i establirà la classificació final (no hi haurà series finals).

 INSCRIPCIONS

 

PREU INSCRIPCIÓ: 14€

* Venda d'entrades (via web) fins el 9 de novembre o fins esgotar existències

* NO es vendran entrades a taquilla

* Només et pots inscriure en una categoria

* Els participants no federats, hauran de contractar amb l'organització una assegurança per l'activitat el mateix dia (4€)

* Si no pots venir a la Fira de la Muntanya, l’Organització et retornarà l’import corresponent, sempre i quan sigui per causa justificada i es notifiqui per escrit a [email protected] 24h abans de l’inici de la Fira.

CADA INSCRIPCIÓ INCLOU:

- Accés gratuït a la fira del participant + 1 acompanyant

- Participació a l'Open 1 o tots 2 dies (Open adult)

- Samarreta

- Sorteig de material

RECORDA:

El dia de l'activitat és obligatori presentar:

- DNI i

- Carnet de Federat *participants federats

*INSCRIPCIONS TANCADES*

*L'activitat és a l'exterior, el rocòdrom principal estarà cobert amb una carpa i en cas de pluja moderada es podrà seguir amb l'activitat. Si la precipitació és molt intensa i ens veiem obligats a suspendre l'esdeveniment, no es farà el retorn de l'import abonat

 

BLOCS I EQUIPADORS

L'Open bloc consta d'uns 35 blocs aproximadament, classificats en fàcils, normals, difícils i molt difícils, i cadascun amb les respectives puntuacions. 

 

CAMPIONAT UNIVERSITARI (només dissabte)

El dia 11 de novembre també es celebrarà el campionat de Catalunya universitari que seguirà les mateixes normes de l'Open. D'aquesta manera, els universitaris participaran a l'Open i, paral·lelament, al campionat universitari. El campionat universitari no tindrà finals.

*Per participar al campionat universitari és imprescindible apuntar-se a l'open en categoria absoluta de només dissabte al web fins el dijous dia 9 de novembre o fins esgotar existències i apuntar-se al servei d’esports de cada universitat abans del dijous 9 de novembre al matí.