Open Bloc | Escalada

   
                           
Els propers 9, 10 i 11 de novembre

en el marc de la Fira de la Muntanya

4a EDICIÓ de l'OPEN BLOC
 

Una gran estructura de bloc que permet l'escalada
a un bon grapat d'escaladors/es de tots els nivells

 

Dies 9 i 10 de novembre: OPEN ADULT (a partir de 15 anys):

Divendres dia 9 a la tarda, de 17:00 a 20:00 i

Dissabte dia 10, tota la jornada, de 10:00 a 16:00

Aquest Open està destinat a escaladors/es de diferents nivells i edats. Els escaladors podran venir 1 o 2 dies pagant només una vegada (és a dir que si participen el divendres podran tornar a venir el dissabte sense haver de tornar a pagar). D'aquesta manera tothom podrà escalar còmodament ja que hi haurà més hores d'Open.

El dissabte a partir de les 18:00 començaran les FINALS, que es caracteritzen per ser molt espectaculars i amb molt bon ambient (speaker, dj i bon públic).

Dia 11 de novembre: OPEN INFANTIL (categoria 12, 13 i 14 anys i categoria de menys de 12 anys):

Diumenge dia 11 de 10:00 a 15:00 es disputarà l'Open infantil orientat als escaladors més menuts. Trobarem molts blocs de diferents nivells, a més podran pujar la XEMENEIA DEL SUCRE entre algunes altres proves. L'objectiu és que s'ho passin d'allò més bé.

..i pels més motivats, de 17:00 a 19:00 tindran lloc les FINALS (sub-15 i sub12).

Blocs i equipadors:
L'Open bloc consta d'uns 35 blocs aproximadament, classificats en fàcils, normals, difícils i molt difícils, i cadascun amb les respectives puntuacions. A banda d’això, hi haurà també diferents estils de blocs per satisfer tot tipus d'escaladors. Com a equipadors estrelles comptarem amb en Ramon Julián i en Carlos Catari.

Reglament:
S'entregarà una fitxa a cada participant que, durant l'Open, aniran omplint en funció dels blocs que realitzin. Cada bloc tindrà una puntuació segons el seu nivell. Els escaladors/es podran fer els intents que vulguin amb tots els blocs. Un cop finalitzat l'Open, es donarà aquesta fitxa a l’organització. Seguidament es farà un recompte i, aquells que hagin puntuat més en les respectives categories, passaran a les finals.

Campionat universitari:
El dia 10 de novembre també es celebrarà el campionat de Catalunya universitari que seguirà les mateixes normes de l'Open. D'aquesta manera, els universitaris participaran a l'Open i, paral·lelament, al campionat universitari. En el campionat universitari no hi haurà finals.
*Per participar al campionat universitari és imprescindible fer el pagament de la inscripció al web i apuntar-se al servei d’esports de cada universitat abans del dijous 8 novembre a les 16h


Preu inscripció:

Anticipada al web (fins el 8 nov):  12€
- Venda de tiquets a taquilla:  14€

* La inscripció inclou l'accés gratuït a la fira amb un acompanyant
* El preu d'una inscripció dóna accés a participar 1 o els 2 dies
* Els participants que estiguin federats, hauran de donar el número carnet en el moment de fer inscripció.
* Els participants NO federats, hauran de contractar amb l'organització una assegurança per l'activitat el mateix dia de l'Open (cost 2€ a 3€) 
* Els participants hauran de portar el dia de l'Open:
  - DNI i
  - Carnet de Federat (els participants federats)