Fira de l'Autoconsum Elèctric 2019

 

17, 18 i 19 d'octubre 2019
Recinte firal el Sucre, Vic


Horari de fira:

  • Cada dia de 10'00h a 19'00h

Tipus d'entrada:

  • Accés gratuït

Accés recinte firal:

  • Està prohibit l'accés amb gossos o altres animals de companyia, excepte amb gossos pigall 

  
El mes d'octubre es vol reunir el teixit empresarial relacionat amb l'ús eficient dels recursos naturals, agrupant en un mateix espai firal dues fires:

D'una banda la Fira de l'Autoconsum Elèctric, que neix amb la voluntat de promocionar tot tipus d'instal·lacions que permeten reduir les emissions de gasos contaminants i ser autosuficients energèticament; i de l'altra, el Congrés-fira Fusta constructiva, que té com a objectiu de promoure la fusta com a recurs constructiu.

FIRA de L'AUTOCONSUM ELÈCTRIC

fotovoltaica i vehicle elèctric


Del 17 al 19 d'octubre de 2019 
La creixent inquietud i interès per promoure l'aprofitament d'energies renovables, ha impulsat aquest certamen que pretén reunir a participants, visitants i professionals de l'autoconsum elèctric i més concretament de l'energia fotovoltaica. L'objectiu principal és promocionar l'autoconsum d'electricitat, tan a gran escala com a nivell particular, mitjançant plaques solars fotovoltaiques o altres solucions energèticament autosuficients.

Aquesta fira s'adreça principalment a professionals del sector, però també a altres públics com poden ser estudiants, persones interessades en l'autoconsum energètic, usuaris, l'administració, etc. La Fira té el clar objectiu de potenciar l'autoconsum elèctric presentant tot el ventall de possibilitats que hi ha disponibles i donar conèixer els nous model de solucions energèticament autosuficients i sostenibles.