Coneix els Ponents | Autoconsum

 

 

Assumpta Farran

Directora general de Qualitat Ambiental, del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya des de febrer de 2011. Llicenciada en Ciències Físiques en l'especialitat de Física de l'Atmosfera i Geofísica per la Universitat de Barcelona. 

 

Joan Herrera

Director d'Energia i Medi ambient Ajuntament d'El Prat de Llobregat des de 202. Exdirector de l'IDAE. Jurista i polític. 

   

Ramon Roig

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat professor a la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Vic. El 1997 es va incorporar al Servei d'Estudis de Catalunya Caixa, del qual va assumir la direcció el gener del 2011. És autor de diversos estudis entre els quals destaquen les anàlisis fetes sobre el sectors productius.

   

Ignacio Zubia

Enginyer industrial, responsable de la línia de negoci associada a les comunitats energètiques locals i de l'escalat del model TEK de Edinor.

 

Lluís Cusí

És membre de la junta directiva i al mateix temps, coordinador nacional de l'Associació Nacional d'autoconsumidors (ANA), creada l'any 2018, per promocionar l'autoconsum, i donar suport, representar i donar veu als autoconsumidors d'energia elèctrica de l'ambit nacional.

 

Alex Ivancic

Enginyer industrial doctorat per la Universitat Politècnica de Catalunya. Combina l'exercici professional amb la docència als camps de l'energia, l'urbanisme i el medi ambient. ÉS actualment soci i consultor sènior d'Enginyeria Aiguasol i investigador a l'Institut de Recerca Energètica de Catalunya. És membre electe de la Societat científica de Sèrbia.

 

Helena Badger

Assessora legal de Holaluz, comercialitzadora d'energia verda que ha apostat fermament per l'autoconsum domèstic. 

 

Xavier Massa

Economista expert en energia, política energètica i regulació. Llicenciat en economia, ciències actuarials i màster en internacionalització per la UB. Complementat amb un màster en regulació del sector elèctric per la Florence School of Regulation i diversos cursos específics sobre el sector energètic acadèmics i professionals. Treballa a KM0 Energy per fer realitat la transició energètica. Amb ganes i experiència per participar en tot tipus de projectes que facilitin la transició cap a un nou sistema energètic.

 

 

Salomé López

Advocada. Llicenciada per l'Universitat de Santiago de Compostela. Colegiada a l'ICAB. Especialitzada en Dret de l'Energia, àmbit en el que treballa des de fa 16 anys. Des del 2018 és advocada a l'Equip Jurídic de la cooperativa Som Energia, SCCL.

 

Miguel Fandiño

Gerent d'Enertika a Espanya. Llicenciat en enginyeria industrial (UPC) físiques (UB) i Executive Master en finances en ESADE. Acumula més de 10 anys d'experiència en el sector energètic amb un abast integral en el desenvolupament i implementació de productes i serveis que milloren la sostenibilitat i competitivitat de les empreses i de la industria.

 

Jordi Solé Muntada

Economista i MBA. Director de la Plataforma de Finançament Participatiu ciutadà "Ecrowd", fundada el 2014 a Barcelona. Aquesta plataforma, que disposa de llicència de la CNMV i acreditació d'ACCIÓ (Generalitat), es dedica a realitzar campanyes de préstecs col·lectius per a finançar instal·lacions d'impacte positiu d'empreses, comunitats, escoles i ajuntaments.

 

Nacho Bautista

És CEO i confundador de Fundeen. Es tracta d'una innovadora plataforma de crowdfunding especialitzada en energies renovables que va començar amb el suport d'Explorer, un programa dirigit a joves amb idees de negoci en etapa de descobriment relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

 

Mireia Corral

Forma part de l'equip de Desenvolupament de Renovables d'Engie Espanya i exerceix les funcions de responsable de tramitació de projectes, des de l'obtenció dels punts de connexió fins a la consecució dels permisos i llicències per assolir l'estat REady to Build.

 

   

Alicia Andugar

Enginyera Industrial, especialista en energia. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional a l'àmbit de les Energies Renovables, en particular en eòlica i fotovoltaica. Actualment és responsable de promoció en Blueprom, des d'on fan la gestió de projectes eòlics i fotovoltaics sobre terreny a Catalunya, des de la seva concepció ("green field") fins a la construcció de les plantes de generació.

 

   

Eloi Delgado

Graduat en Enginyeria de l'Energia i doble màster en Energies Renovables i Gestió de l'Energia. És actualment responsable del desenvolupament de projectes renovables a Estabanell Generació, abastant des de la identificació d'ubicacions idònies per a la implementació d'aquesta projectes fins a l'obtenció de tots els permisos i llicències necessàries per tal d'inicar la seva construcció.

 

   

Pau Grivé 

Va començar la seva carrera als Països Baixos enfocat a la instal·lació i la realització de projectes. Més tard va tornar Espanya per recaure a l'antiga AS Solar, ara Amara-e. Des de la direcció comercial està desenvolupant l'estratègia i l'expansió a nivell comercial de la unitat de distribució de components fotovoltaics a les delegacions de Catalunya i Balears.

   

Ana López  

Directora comercial de Baywa. Especialitzada en màrqueting i vendes internacionals. Es dedica al sector de les energies renovables des del 2013. Concretament al sector de l'energia solar FV.

   

Manel Romero

Soci director de Sud Renovables i delegat territorial de la Unió Espanyola Fotovoltaica a Catalunya (UNEF Cat). Enginyer industrial adicte a les energies renovables.

   

Frederic Andreu Casademont 

Enginyer químic per l'institut Químic de Sarrià i soci fundador de l'enginyeria-instal·ladora Solar Tradex, empresa que centra la seva activitat en el cap de les instal·lacions solars per autoconsum tant en el sector domèstic com industrial.

   

Manel Masramon

Enginyer Industrial - confundador de l'empresa ENGIAUX Renovables de Vic nascuda l'any 2004 amb l'energia com a vector principal de l'empresa. Responsable de projectes d'energia solar fotovoltaica, geotèrmia, aerotèrmia i biomassa amb més de 15 anys d'experiència en el sector.

 

Santi Altimiras Rovira  

Enginyer tècnic elèctric i apassionat per les renovables. Porta treballant més de 30 anys en el sector de l'enginyeria a nivell industrial assessroant a les empreses a nivell normatiu, estalvi i eficiència energètica i les renovables. 

 

Ot Anglada 

Cap del Departament d'Energia a l'empresa Colomer Rifà. Enginyer industrial apassionat de l'energia encarregat de desenvolupar projectes i serveis relacionats amb la sostenibilitat, l'eficiència energètica i les energies renovables a l'empresa.

   

Jordi Rabat

CEO & Founder d'Energy Tools, consultoria energètica líder en gestió de grans comptes industrials i clients multipunt arreu del territori espanyol. Especialistes en la gestió de contractes de gas i electricitat amb un software de Gestió propi anomenat EBO-ENERGY BUSINESS ONE. Experiència en el sector energètic de més de 20 anys amb una cartera de més de 500 clients i 25 gestors energètics amb dues oficines, Olot i Terrassa.