Mercat Medieval Vic 2022

 

8,9,10 i 11 de Desembre 2022

cada dia de 10h a 20h

accés gratuït


LA CIUTAT DE VIC ES TRANSFORMA EN UN POBLAT MEDIEVAL AMB ARTESANS, TAVERNERS, FIRAIRES I ESPECTACLES AL CARRER

El mes de desembre de 2022 el Mercat Medieval tornarà a la nostra ciutat. Durant aquests dies, Vic es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval amb expositors repartits per tot els carrers propers al centre històric de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d'altres productes.

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Hi trobareu creps, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes que s'hi ofereixen.

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats: activitats infantils, música, balls, recreació d’oficis i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers propers al centre històric de la ciutat i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d'aquells temps.

Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per no perdre detall de tot el que passarà!

IG @mercatmedievalvic · TW @MedievalMercat · FB @MercatMedievalVic 

 

CONSULTA AQUÍ TOTA LA INFORMACIÓ PER VISITAR L'ESPAI VICPUNTZERO