Mercat Medieval Vic 2021

PRÒXIMA EDICIÓ: 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre 2021

La ciutat de Vic es transforma en un poblat Medieval amb artesans, taverners, firaires i espectacles al carrer

Horari:

  • Cada dia de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Accés gratuït

 

Aquest mes de desembre el Mercat Medieval torna a la nostra ciutat. Durant aquests dies, Vic es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval amb expositors repartits per tot els carrers propers al centre històric de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d'altres productes.

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Hi trobareu creps, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes que s'hi ofereixen. Aquest any les tavernes estaran agrupades en tres àmplies zones: El Parc Jaume Balmes, les Adoberies i la zona cèntrica del Passeig.

La novetat aquest any és que no hi haurà parades al centre històric de la ciutat per evitar aglomeracions als carrers més estrets. Les parades seran fora la muralla. Una altra novetat és  que l'Assalt de l'Altarriba fa un gir de guió i torna amb una nova historia, personatges diferents i noves ubicacions però amb la mateixa escènica de sempre.  Aquest any anomenada La Trifulga de l'Altarriba es presenta amb una escenografia diferent ja que es deixen els espais tancats per representar les escenes a punts de l’aire lliure.

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats: activitats infantils, música, balls, recreació d’oficis i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers propers al centre històric de la ciutat i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d'aquells temps.

Aquest any el Mercat Medieval arriba a la 25ª edició. Ho celebrarem amb alguna sorpresa que desvetllarem més endavant però també amb la il·lusió de tornar a omplir els carrers de Vic de visitants, expositors i de l’essència Medieval que és tant característica en aquestes dates.

 

Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per no perdre detall de tot el que passarà!

IG @mercatmedievalvic · TW @MedievalMercat · FB @MercatMedievalVic