Open Bloc | Escalada 2021

 

Dies 6 i 7 de novembre: OPEN BLOC (a partir de 15 anys):

Divendres tarda de 16:00 a 20:00 *Entrades exhaurides
Dissabte tota la jornada de 10:00 a 16:00 *Entrades exhaurides
*FINALS: dissabte de 18:00 -20:00

Reglament (Open Adult):
S'entregarà a cada participant una fitxa que, durant l'Open, ompliran en funció dels blocs que realitzin. Cada bloc tindrà una puntuació segons el nivell. Els escaladors/es podran fer els intents que vulguin amb tots els blocs. Un cop finalitzat l'Open, es donarà aquesta fitxa a l’organització. Seguidament es farà un recompte i, aquells que hagin puntuat més en les respectives categories, passaran a les finals.


Dia 7 de
novembre: OPEN INFANTIL (categ. sub15 i sub12)
:

Diumenge de 10:00 a 16:00 

Reglament (Open Infantil):
S'entregarà una fitxa a cada participant que, durant l'Open, s'haurà d'anar omplint en funció dels blocs que es superin. D'una banda, hi ha els blocs més senzills, que cada escalador/a podrà provar les vegades que vulgui i després omplir la fitxa segons si el resultat. I d'altra banda, als blocs de més dificultat, hi haurà un arbitre controlant si es superen o no. Un cop finalitzat l'Open, es lliurarà aquesta fitxa a l’organització, que farà el recompte i establirà la classsificació final (no hi haurà series finals).


Preu inscripció:

- Anticipada web14€ *fins el 4 de novembre. No es vendran a taquilla.

 Els participants no federats, han de contractar amb l'organització una assegurança per l'activitat el mateix dia (3€)

Cada inscripció inclou:

* accés gratuït a la fira del participant + 1 acompanyant
* participació a l'Open 1 o tots 2 dies (Open adult)
* samarreta
* sorteig de material

El dia de l'activitat ÉS OBLIGATORI presentar:
   - DNI i
   - Carnet de Federat *participants federats

 

  • RECORDA: Només et pots inscriure en una categoria!
  • Si no pots venir a la Fira de la Muntanya, l’Organització et retornarà l’import corresponent, sempre i quan sigui per causa justificada i es notifiqui per escrit a [email protected]24h abans de l’inici de la Fira.


Blocs i equipadors:

L'Open bloc consta d'uns 35 blocs aproximadament, classificats en fàcils, normals, difícils i molt difícils, i cadascun amb les respectives puntuacions. 

Campionat universitari (només dissabte):
El dia 6 de novembre també es celebrarà el campionat de Catalunya universitari que seguirà les mateixes normes de l'Open. D'aquesta manera, els universitaris participaran a l'Open i, paral·lelament, al campionat universitari. El campionat universitari no tindrà finals.
*Per participar al campionat universitari és imprescindible apuntar-se a l'open en categoria absoluta de només dissabte al web fins el dijous 4 i apuntar-se al servei d’esports de cada universitatabans del divendres 5 novembre el matí

L'activitat aquest any és a l'exterior, el rocodrom principal estarà cobert amb una carpa i en cas de pluja moderada es podrà seguir amb l'activitat. Si la precipitació és molt intensa i ens veiem obligats a suspendre l'esdeveniment no es farà el retorn de l'import.